Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kutsukilpailun järjestäminen Kotka Golf Centerissä

Kutsukilpailu on mukava tapahtuma, jossa asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi viihtyvät golfin parissa mukavassa seurassa, rentoutuen ja samalla kisaten.Osa ottaa pelin tosissaan ja toiset ovat mukana enemmän leikkimielellä. Pääasia on, että kaikki nauttivat päivästä.

Pelaamisen lisäksi kilpailupäivään voi kuulua ravintola Holarin antimista nauttiminen ja pelin jälkeen sauna rentouttaa mukavasti. Ravintolapalvelut ovat käytettävissä ennen kierrosta, tauolla kierroksen aikana ja myös pelin jälkeen. Myös saunatiloihin järjestyy tarjoilua. Kentälle saa tarvittaessa eväspussit mukaan. Kymen Golfin pro on halutessanne mukana tapahtumassa antaen vinkkejä lyönteihin rangella ennen peliä. Harjoitusalueet palvelevat luonnollisesti vieraitasi kisapäivänä.

Pelimuodon voit valita kutsumallesi porukalle sopivaksi. Vaihtoehtoina on yksilökilpailuina lyöntipeli tai pistebogey. Joukkue- ja paripelejä on useita: scramblessä pelataan 2-4 hengen joukkueissa parasta palloa pelaten (kaikki lyövät aina parhaasta paikasta); greensome on peli, jossa peliparin molemmat pelaajat lyövät avauksen ja sen jälkeen valitaan toinen pallo pelipalloksi ja sitä lyödään vuorotellen; pistebogey/best ball on myös joukkuepeli (2-4 henkeä), jossa huomioidaan joukkuetulokseen parhaat pistebogey tulokset/reikä. Myös muita pelimuotoja on olemassa. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivimman pelimuodon omaan kilpailuusi ja muutenkin haluamme varmistaa, että päivän ohjelma toimii jokaisessa käänteessä toiveittesi mukaisesti.

Lähtöryhmissä huomioimme luonnollisesti järjestäjän erikoistoiveet ja laadimme lähtöluettelon siten, että peli etenee kentällä mukavasti. Lähtölistat, valmiit tuloskortit, startti, kilpailun toimitsijapalvelut sekä tuloslaskenta kuuluvat pakettiin ja palkinnotkin järjestyvät kauttamme esim. Golf Sky Oy:n hyvin varustetusta proshopista. Kilpailun lähtö voidaan toteuttaa joko arvotussa järjestyksessä väliaika lähdöin, yhdeltä tai kahdelta teeltä tai yhteislähtönä.

Sinun vastuullesi jää kutsujen lähettäminen ja ilmoittautumisten vastaanottaminen (ilmoittautumiset voi myös ohjata caddie-masterille) sekä tarjoilujen sopiminen ravintolamme kanssa. Kutsut kannattaa tietysti lähettää hyvissä ajoin ja ennakkotiedon päivästä voi laittaa tiedoksi kutsuttaville jo aikaisin keväällä. Näin varmistat, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan kilpailuun. Ravintolatarjoilut on hyvä sopia ajoissa.

Kilpailupäivänä toivotat vieraasi tervetulleeksi ja kilpailun toimitsija kertoo samassa yhteydessä kilpailun säännöt ja pelaamiseen sekä kenttään liittyvät asiat. Kisan jälkeen jaat palkinnot. Avustamme tarvittaessa palkintojenjaossa ja tulosten julkistamisessa.

Ota yhteyttä tj. Tommi Nousiaiseen, niin rakennetaan juuri sinun yrityksellesi sopiva kutsukilpailu Kotka Golf Centerissä.