Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Aloita golf

MITEN PÄÄSEN ALKUUN?

Golfiin tutustumisen voi aloittaa kaikilla Kymen Golfin avoimilla harjoitusalueilla:

  • rangella eli harjoituslyöntipaikalla pääset kokeilemaan lyöntejä
  • harjoitusviheriöillä ja lähipelialueella onnistuu lähipelin harjoittelu

VÄLINEET SAA LAINAKSI

Mailoja saa lainaksi golfklubin vastaanotosta eli toimistosta. Sieltä saa ostaa myös poletteja, joilla rangen palloautomaatista saa palloja. Yksi poletti maksaa 2.5 euroa, sillä saa noin 38 palloa. Jos käyt rangella lyömässä useita kertoja, sinun kannattaa ostaa rangekortti. Kortiin voi ladata sykäyksiä/poletteja joko 10 kpl tai 30 kpl.

ÄLÄ OLE HUOLISSASI PUKEUTUMISSÄÄNNÖISTÄ

Normaali, siisti ja säähän sopiva vapaa-ajan pukeutuminen kelpaa hyvin eikä farkkujakaan vieroksuta. Ilman paitaa ei voi kuitenkaan harjoitella harjoitusalueella eikä myöskään pelata.

ALOITA PELAAMINEN ALKEISKURSSILLA JA SUORITA GREEN CARD

Kun päätät aloittaa lajin harrastamisen, sinun kannattaa tulla alkeiskurssille eli golfin Green card -kurssille. Kurssilla suoritetaan ’golfarin ajokortti’ eli green card. Ammattimainen golf opettaja (golf pro) antaa sinulle oikeat ohjeet ja askelmerkit golfin pelaamiseen. Alkeiskurssilla et tarvitse omia välineitä, sillä kurssilla käytettävät mailat ja pallot sisältyvät kurssin hintaan.

Green Card -kurssit kaudella 2024

HUIPPUEDULLISET UUDEN GOLFARIN ALOITUSPAKETIT

Tarjoamme uusille golfareille nyt todella edullisia aloituspaketteja. Paketti pitää sisällään jäsenmaksun, alkeiskurssin eli Green Card -kurssin ja kausipelimaksun, jolla pelaat niin monta kierrosta Mussalon kentällä kuin haluat. Mitä aiemmin aloitat, sitä suurempi hyöty sinulle on kausipelimaksusta ja pääset hyvin kiinni lajiin.

Uuden golfarin edulliset aloituspaketit ja jäsenedut

Jäsenhinnasto

LIITY SEURAAN

Kun alkeiskurssi on käyty ja Green Card taskussa, liity Kymen Golfin jäseneksi ellet ole sitä jo tehnyt aloituspaketin yhteydessä. Jäseneksi liittyminen on todella helppoa. Täytä toimistossa tai nettisivullamme oleva jäsenhakemuskaavake ja toimita tai palauta se toimistoon. Tämän jälkeen sinulle lähetetään lasku. Maksa lasku, niin voit aloittaa uuden upean harrastuksen. Jäsenyys Kymen Golfissa antaa sinulle pelimahdollisuuden Mussalon golfkentällä sekä mahdollisuuden vierailla myös muilla golfkentillä. Lisäksi on tarjolla paljon muita jäsenetuja ja tapahtumia, joihin olet luonnollisesti lämpimästi tervetullut.

HANKI VÄLINEET

Omien pelivälineiden hankinnassa sinun kannattaa olla yhteydessä asiantuntijaan eli seuramme golfopettajaan (Pro), joka osaa neuvoa sinua oikeiden välineiden hankinnassa.

GOLF TEKEE HYVÄÄ

Suomen Golfliiton tekemän tutkimuksen mukaan golfarit arvioivat oman terveydentilansa keskimäärin selvästi muita saman ikäisiä paremmaksi. Keskeisimmät motiivit golfin harrastamiseen ovat: ulkoilu, kunnosta huolehtiminen, onnistumisen kokemukset, luonto ja maisemat. Golf on myös hyvin sosiaalinen laji, jossa pelataan yhdessä.

Sydämen syke pelikierroksen aikana on keskimäärin 104 lyöntiä minuutissa. Golfarit pelaavat Suomessa vuosittain yli 50 miljoonaa golfreikää. Golfareiden kuolleisuus on 40 % muuta väestöä alhaisempi, mikä vastaa elinajan pidentymistä 5 vuodella. Nämä ovat vain muutama esimerkki siitä, miten hyvää golf tekee.

Tervetuloa mukaan hyvään seuraan hyvää tekevän lajin pariin.