Visi – Viikkokilpailu

VISI-viikkokisa_2019_HCP_tilanne
VISI-viikkokisa_2019_ECLECTIC_SCR_tilanne

VISI-viikkokisa 2019

Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kilpailua voi pelata enintään yhden kilpailukierroksen päivässä. Kilpailukierroksen on oltava tasoituskelpoinen. Viikkokilpailuun voi osallistua muun kilpailun yhteydessä maksamalla viikkokisan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja pelaa VISI-viikkokisaa samanaikaisesti eri korttiin, niin se on sallittua, hcp lp-sarjassa henkilökohtaisen lyöntipelin yhteydessä.

 

Viikkokilpailu pelataan 6.5.- 13.10.2019 viikot. 19 – 41.

 

Sarjat ja pelimuoto:

18r Lp HCP

Ecletic SCR

ECLECTIC,  kilpailijat pelaavat rajoittamattoman määrän viikkopelikierroksia kesän aikana. Lopputuloksiin huomioidaan kultakin reiältä paras SCR- tulos, jonka pelaaja on saavuttanut kun kaikki viikkopelikilpailukierrokset otetaan huomioon.

 

Tiit

Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin kilpailukierroskohtaisesti ja se on merkittävä tuloskorttiin. Jos tätä ei ole tehty, kilpailusuoritus hylätään tämän kierroksen osalta. Huom! Pelaaja voi pelata eri kilpailukierrokset miltä tiiltä haluaa, kunhan ne on merkitty korttiin. 36 tiiltä pelatut kierrokset eivät ole mukana ecletic  tuloskilpailussa.

Maksu

Kausipelimaksun maksaneilla kilpailumaksu on 3 €/kierros. Ei-kausipelaajat maksavat kilpailumaksun lisäksi green fee-maksun.

 

Tasoitus ja tulos

Kilpailijalla on oltava voimassa oleva virallinen tasoitus. Suurin kilpailussa käytettävä slope tasoitus on 36.

18r Lp Hcp tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelaamien kilpailukierrosten paras yksittäinen tulos. Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 7 parasta viikkotulosta.

Tasatulostilanteessa ratkaisee parempi lopputulokseen huomioimatta jäänyt viikkotulos. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

 

Tulospalvelu- ja seuranta:

 

Caddiemaster hoitaa tulospalvelun.

 

Kauden loputtua palkitaan

Lp Hcp  sarjassa 3 parasta

Parhaan Scr tuloksen tehnyt

Ecletic kisan voittaja

 

Tuloskortit

Ennen kierrosta tuloskortit leimataan ja pelattava tee merkitään siihen. Kilpailukierrokset huomioidaan tasoituksiin. Pelaajan ja merkitsijän allekirjoittama tuloskortti on palautettava toimistoon, tai tuloskorttilaatikkoon välittömästi kilpailukierroksen päätyttyä.

Kilpailunjohtaja

Caddiemaster

 

Tuomari

Markku Paunonen/Kilpailutoimikunta