Visi – Viikkokilpailu

 

TULOKSET

 

VISI-viikkokisa 2020

Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kilpailua voi pelata enintään yhden kilpailukierroksen päivässä. Kilpailukierroksen on oltava tasoituskelpoinen. Viikkokilpailuun voi osallistua muun kilpailun yhteydessä maksamalla viikkokisan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja pelaa VISI-viikkokisaa samanaikaisesti eri korttiin, niin se on sallittua, hcp lp-sarjassa henkilökohtaisen lyöntipelin yhteydessä.

 

Viikkokilpailu pelataan 4.5.- 18.10.2020 viikot. 19 – 42.

 

Sarjat ja pelimuoto:

18r Lp HCP

Ecletic SCR

ECLECTIC, kilpailijat pelaavat rajoittamattoman määrän viikkopelikierroksia kesän aikana. Lopputuloksiin huomioidaan kultakin reiältä paras SCR- tulos, jonka pelaaja on saavuttanut, kun kaikki viikkopelikilpailukierrokset otetaan huomioon.

 

Tiit

Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin kilpailukierroskohtaisesti ja se on merkittävä tuloskorttiin. Jos tätä ei ole tehty, kilpailusuoritus hylätään tämän kierroksen osalta. Huom! Pelaaja voi pelata eri kilpailukierrokset miltä tiiltä haluaa, kunhan ne on merkitty korttiin. 36 tiiltä pelatut kierrokset eivät ole mukana ecletic tuloskilpailussa.

Maksu

Kausipelimaksun maksaneilla kilpailumaksu on 3 €/kierros. Ei-kausipelaajat maksavat kilpailumaksun lisäksi green fee-maksun.

 

Tasoitus ja tulos

Kilpailussa huomioidaan pelaajan WHS-tasoitus aina 54 asti.

18r Lp Hcp tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelaamien kilpailukierrosten paras yksittäinen tulos. Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 7 parasta viikkotulosta.

Tasatulostilanteessa ratkaisee parempi lopputulokseen huomioimatta jäänyt viikkotulos. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

 

Tulospalvelu- ja seuranta:

Caddiemaster hoitaa tulospalvelun.

 

Kauden loputtua palkitaan:

Lp Hcp sarjassa 3 parasta

Ecletic kisan voittaja

 

Tuloskortit

Ennen kierrosta tuloskortit leimataan ja pelattava tee merkitään siihen. Kilpailukierrokset huomioidaan tasoituksiin. Pelaajan ja merkitsijän allekirjoittama tuloskortti on palautettava toimistoon, tai tuloskorttilaatikkoon välittömästi kilpailukierroksen päätyttyä.

Kilpailunjohtaja

Caddiemaster

 

Tuomari

Markku Paunonen/Kilpailu-, sääntö- ja tasoitustiimi

Mahdolliset tulkinnat sääntöjen suhteen tekee kilpailun tuomari.

Tapauksessa, jossa tulkinta koskee kilpailun johtajaa, ratkaisun tekee Kymen Golfin kilpailu-, sääntö- ja tasoitustiimin puheenjohtaja.