Visi – Viikkokilpailu

VISI-viikkokisa 2018
VISI-viikkokisa_2018_HCP_tilanne
VISI-viikkokisa_2018_SCR_tilanne

 

Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kilpailua voi pelata enintään yhden kilpailukierroksen päivässä. Kilpailukierroksen on oltava tasoituskelpoinen. Viikkokilpailuun voi osallistua muun kilpailun yhteydessä maksamalla viikkokisan kilpailumaksun. Mikäli pelaaja pelaa VISI-viikkokisaa samanaikaisesti eri korttin, niin se on sallittua, hcp lp-sarjassa henkilökohtaisen lyöntipelin yhteydessä.

Viikkokilpailu pelataan 14.5.- 30.09. viikot. 20 – 39.
Sarjat ja pelimuoto:

18r Lp HCP

Tiit
Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin kilpailukierroskohtaisesti ja se on merkittävä tuloskorttiin. Jos tätä ei ole tehty, kilpailusuoritus hylätään tämän kierroksen osalta. Huom! Pelaaja voi pelata eri kilpailukierrokset miltä tiiltä haluaa, kunhan ne on merkitty korttiin. 36 tiiltä pelatut kierrokset eivät ole mukana parhaassa Lp Scr tuloskilpailussa.

Maksu
Kausipelimaksun maksaneilla kilpailumaksu on 3 €/kierros. Ei-kausipelaajat maksavat kilpailumaksun lisäksi green fee-maksun.

Tasoitus ja tulos
Kilpailijalla on oltava voimassa oleva virallinen tasoitus. Suurin kilpailussa käytettävä slope tasoitus on 36.

18r Lp Hcp tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelaamien kilpailukierrosten paras yksittäinen tulos. Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 7 parasta viikkotulosta.

Tasatulostilanteessa ratkaisee parempi lopputulokseen huomioimatta jäänyt viikkotulos. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

Tulospalvelu- ja seuranta:
Caddiemaster hoitaa tulospalvelun.

Kauden loputtua palkitaan
• Lp Hcp  sarjassa 3 parasta

  • Alhaisin kauden aikana tehty Lp Scr tulos.

Kortit
Ennen kierrosta kortit leimataan ja pelattava tee merkitään siihen. Kilpailukierrokset huomioidaan tasoituksiin. Pelaajan ja merkitsijän allekirjoittama tuloskortti on palautettava toimistoon, tai tuloskorttilaatikkoon välittömästi kilpailukierroksen päätyttyä.

Kilpailunjohtaja
Caddiemaster

Tuomari

Markku Paunonen/Kilpailutoimikunta