Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kristina-viikkokisa 2023

1. YLEISTÄ

 Kilpailuviikko alkaa aina maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Kilpailua voi pelata enintään yhden kilpailukierroksen päivässä ja kilpailukierroksen on oltava tasoituskelpoinen. Pelaaja voi osallistua viikon aikana molempiin pelattaviin sarjoihin mutta ei samalla kierroksella. Pelattava sarja on ilmoitettava ennen kierrokselle lähtöä ja merkittävä korttiin. Viikkokilpailuun voi osallistua myös muun kilpailun yhteydessä maksamalla viikkokisan kilpailumaksun. Tästä tulee täyttää oma kortti, joka palautetaan caddiemasterille.

2. OSALLISTUMISOIKEUS

Kilpailuun voivat osallistua Kymen Golfin jäsenet tai erikseen kausipelimaksun maksaneet muiden seurojen jäsenet.

3. PELIMUOTO, SARJAT JA PELITASOITUS

Kilpailuissa kaksi sarjaa:

Tasoituksellinen lyöntipeli (HCP LP), yhteinen sarja miehille ja naisille. Tasoituksellinen pistebogey (HCP PB), yhteinen sarja miehille ja naisille.

4. PELIAIKA

Viikkokilpailu pelataan 22.5.-15.9. viikot 21-37 (17 viikkoa). Sarjat ja pelimuoto:

Koko kauden aikainen ranking: 18r Lp HCP, 18r Pb HCP

Yksittäinen viikko: 18r Lp Scratch, 18r Lp HCP, 18r Pb HCP

5. PELATTAVAT TIIT

Kilpailija saa valita käyttämänsä tiin kilpailukierroskohtaisesti ja se on merkittävä tuloskorttiin. Jos tätä ei ole tehty, kilpailusuoritus hylätään tämän kierroksen osalta. Pelaaja voi pelata eri kilpailukierrokset miltä tiiltä haluaa, kunhan ne on merkitty korttiin.

Viikkokilpailun paras scratch tulos -kilpailuun otetaan mukaan vain perustiiltä (miehet 56, naiset 47) tai taaemmalta tiiltä pelatut kierrokset.

6. KILPAILUMAKSU

Kausipelimaksun maksaneilla kilpailumaksu on 5 € kierros. Ei-kausipelaajat maksavat kilpailumaksun lisäksi green fee -maksun.

7. TASOITUS JA TULOS

Kilpailijalla on oltava voimassa oleva virallinen tasoitus. Kilpailussa suurin huomioitava tarkka tasoitus on 36.

Viikkokilpailuun osallistuessaan on kilpailijan palautettava kortti ko. viikon aikana caddiemasterille.

18r Lp Hcp -sarjassa tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelattujen kilpailukierrosten pienin nettotulos (ts. paras nettokortti viikolta). Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 10 parasta viikkorankingsijoitusta.

18r Pb Hcp -sarjassa tulokseksi huomioidaan pelaajan kilpailuviikolla pelattujen kilpailukierrosten suurin pistemäärä (ts. paras kortti viikolta). Lopputuloksiin lasketaan pelaajan 9 parasta viikkorankingsijoitusta.

Koko kauden rankingissa tasatulostilanteessa ratkaisee parempi lopputulokseen huomioimatta jäänyt viikkotulos. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

Viikkokohtaisessa kisassa tasatilanteet ratkaistaan pienimmän pelitasoituksen perusteella ja sen jälkeen matemaattisesti. Jos kaikki nekin ovat samoja, ratkaisee arpa.

8. YHTEISTULOKSET JA RANKING

Yhteistuloksissa on samat sarjat kuin osakilpailuissa. Yhteistuloksiin lasketaan Lp-sarjassa pelaajan 10 parasta tulosta ja Pb-sarjassa pelaajan 9 parasta tulosta. Tulokset ovat sarjakohtaisia.

Koko kauden kattavassa rankingissa käytettään yksittäisessä osakilpailussa jaettavia ranking-pisteitä sijoituksen mukaan. Pisteitä jaetaan 40 parhaalle:

 – Voittaja 50, 2. 44, 3. 40, 4. 37 ja siitä eteenpäin seuraavat aina pisteen vähemmän kuin edellinen.

– Sijasta 40 eteenpäin kaikki saavat osallistumisesta pisteen.

Caddiemaster hoitaa tulospalvelun.

9. PALKINNOT

Kauden loputtua palkitaan

• Lp Hcp ja Pb Hcp -sarjoissa 3 parasta:

1. 850 euron arvoinen KRISTINA-matkalahjakortti

2. 250 euron Golf Sky-lahjakortti

3. 99 euron arvoinen lahjakortti

Lisäksi joka viikko palkitaan jokaisen sarjan paras tulos 30 euron lahjakortilla K- tai S-ryhmän liikkeisiin.

Kaikki kilpailuun osallistuneet ja jätetyt kortit osallistuvat kauden lopussa suoritettavaan arvontaan, jossa palkintona on n. 2000 euron arvoinen 1 hengen Euroopan jokiristeily Kristinan Oma laiva -lähdöllä risteilykaudella 2024.

10. KILPAILUNJOHTAJA

Kilpailutiimi / Olli-Pekka Jaakola 040 7059117