KG:n reikäpelimestaruuskilpailu

Pelimuoto: 18 r tasoitukseton reikäpeli
Kilpailun johtaja: Markku Paunonen. Tuomari: KST-tiimi.
TULOKSET JA KAAVIOT
Sarjat ja tiit:
61: M
56: P14, P16, P18, M5, M60, M65
52: N, M70
47: T14, T16, T18, N 50, N60, N65, N70, M75, M80
Ilmoittautuminen:
Ilmoittautuminen KG:n kilpailukalenterin kautta NexGolf-ohjelmaan. Ottelukaavio löytyy Nexgolfista, kun se ilmoittautumisajan päätyttyä on saatu tehtyä.
Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 24.5.2020 klo 14.00. Ilmoittautuminen naisten sarjoihin päättyy sunnuntaina 14.6.2020 klo 14.00. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä.
Jos johonkin sarjaan ilmoittautuu vähemmän kuin 4 kilpailijaa, sijoitetaan tähän sarjaan ilmoittautuneet lähimpään sopivaan sarjaan. Kilpailutoimikunta suorittaa sijoittamisen ilman erillistä ilmoitusta kilpailijalle ilmoittautumisajan päätyttyä. Pelikaavioon pelaajat sijoitetaan tasoituksen perusteella.
Ottelujen aikataulu
Kaikkien sarjojen finaalikierrokset pelataan viimeistään viikolla 36. Kierroskohtaiset viimeiset ottelupäivät selviävät ottelukaaviosta, joka löytyy kilpailukalenterista.
Jos kaavion peliajat eivät sovellu pelaajille, he voivat keskenään sopia uusista peliajoista määräaikojen puitteissa. Molemmat pelaajat ovat vastuussa aikataulun noudattamisesta. Pelaajat voivat sopia pelinsä pelattavan heti, kun seuraava vastustaja on ratkaistu. Pelikaaviossa ylemmäksi merkitty toimii ensisijaisesti haastajana (on siis aktiivinen osapuoli peliaikaa soviteltaessa). Kilpailun johtaja muistuttaa n. viikkoa ennen viimeistä pelipäivää peliajasta. Jos pelin ajankohdasta ei synny yksimielisyyttä, on se pelattava pelikierroksen viimeisenä pelipäivänä klo 15.00 ja sen jälkeen olevissa lähdöissä ja pelaajien tulee vahvistaa pelaamisensa edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä. Ellei pelaaja ole vahvistanut pelaamistaan, suljetaan hänet kilpailusta. Jos kumpikaan pelaajista ei vahvista tuloaan, suljetaan molemmat pelaajat kilpailusta.
Tuloskortin palautus
Ottelun tuloskortti, johon merkitään ottelijat, pelin tulos, sekä allekirjoitukset, palautetaan välittömästi kilpailukierroksen päätyttyä caddiemasterin toimistoon. Toimiston ollessa kiinni, kortti palautetaan tuloskorttilaatikkoon. Ottelukohtaista tuomaria ei ole määrätty. Mahdolliset tulkinnat sääntöjen suhteen tekee kilpailun tuomari. Tapauksessa, jossa tulkinta koskee kilpailun tuomaria, ratkaisun tekee Kymen Golfin kilpailu-, sääntö- ja tasoitustiimin puheenjohtaja.
Autojen käyttö
M80-sarjassa golfauton käyttö on sallittu. Muissa sarjoissa golfauton käyttö on sallittu vain lääkärintodistuksella. Lääkärintodistuksen esittäjillä on etuoikeus, jos autoja ei riitä kaikille haluaville.