Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Lähipelikisan tulokset

Maanantaina 1.7.2024 kisailtiin hickorymailoilla putti-chippi taidoissa Mussalon kentän lähipelialueella. 33 Kymen Golfilaista osallistui 5 ”väylän” kisaan. Kisaan kuului vapaaehtoisena osana 3 sääntökysymystä, joiden avulla saattoi parantaa tulostaan, tai huonontaa. Oikea vastaus vähensi lyönnin ja väärä vastaus lisäsi lyönnin tulokseen.Kukaan osallistujista ei tiennyt  oikeaa vastausta kaikkiin kolmeen kysymykseen! Tulokseen joko lisättiin  tai siitä poistettiin  lyönti tai lyöntejä,

Kisan voitti Ilkka Holmroos, lopputulos 11 lyöntiä! Onnittelut. Kai Luukas ja Jusa Korttila saavuttivat lopputuloksen 12 lyöntiä. Tuomaristo ratkaisi paremmuuden sääntökysymystaidoilla, eli se jolla oli parempi tulos sääntökysymyksissä voitti. Joten Kai Luukas sijoittui toiseksi kisassa ja Jusa Korttila kolmenneksi. Onnittelut!

Palkinnot jaetaan lauantaina 6.7. 60V.- kilpailun lähtöjen välissä.

Koko tulostaulukko alla:

Lähipelikisa 2023.xls