Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Järviballs sponsoroi seuramme kummitoimintaa

Järviballs.fi lähetti kummitoimintaamme 250 sukellettua golfpalloa.

Yhtiön omistajat kuulivat seuramme kummitoiminnasta ja halusivat olla apuna uusille pelaajille golfin aloittamisessa.

Iso kiitos koko seuran puolesta Järviballs.fi:lle!

 

 

 

”Järviballs.fi – jokaisen golfarin rento pallokauppa!

Järviballs.fi on kuopiolaisen Game On Golf Oy:n rento verkkokauppa, joka myy käytettyjä golfpalloja. Me Järviballsilla suhtaudumme golfiin rennolla otteella mutta otamme jokaisen golfarin tarpeet ja ympäristöarvot vakavasti. Pelaajana voit tehdä golfista ympäristöystävällisempää. Aloita palloista ja valitse Järviballs.fi. Me olemme luotettava ja nopea nettikauppa, josta saat mieleisesi käytetyt golfpallot kilpailukykyiseen hintaan.

Kaikki pallomme ovat käytettyjä, mutta panostamme silti laatuun. Pallojemme kunnosta löydät lisätietoa kohdasta ”Tietoa luokittelusta”. Tavoitteenamme on, että yksikään meiltä palloja tilannut ei tule pettymään pallojen kuntoon. Olemme itse kaikki aktiivisia golfareita (HCP:t väliltä 1-16) ja itse pelaamme esimerkiksi ”Good To Play” ja ”Very Good” luokitetelluilla palloilla.

Suurin osa meillä myynnissä olevista palloista on meidän itse Suomen golfkenttien vesiesteistä sukeltamia ja pesemiä. Pallojen puhdistuksessa huomioimme myös ympäristön. Käyttämistämme pesuaineistamme löytyy ympäristömerkki.”

 

https://www.jarviballs.fi/kirjoitus/the-three-musketeers-miten-jrviballsfi-syntyi