Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Lämmin kiitos kaikille juniorien SM kilpailuissa mukana olleille, erityisesti vapaaehtoisille

Juniorien U14 ja U16 avoimet SM kilpailut vietiin onnistuneesti läpi. Saimme pelaajilta, heidän vanhemmiltaan, valmentajiltaan ja Suomen Golfliitolta erittäin positiivisen palautteen toiminnastamme kilpailun järjestämisessä. Kiitokset tulivat niin kentänhoidolle, caddie mastereille, starttereille, fore caddieille kuin ravintolallekin. Kentällämme oli erinomainen tunnelma kilpailupäivien aikana, kun sääkin suosi meitä. Me Kymen Golfissa osoitimme taas kerran olevamme ammattimainen organisaatio toimimaan arvokilpailujen isäntinä ja emäntinä. Lämmin kiitos teille kaikille jäsenillemme, jotka toimitte kilpailun aikana vapaaehtoistöissä. Ilman teitä emme näitä kilpailuja pysty järjestämään. Kiitos kentänhoidolle ja myös kaikille Kymen Golfin jäsenille ymmärryksestänne, että kentällemme ei kilpailun aikana päässyt pelaamaan.

Kymen Golf ry, hallitus ja kilpailutiimi