Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Robin Suomi kiersi Mussalon kentän 69 lyönnillä SM-kisan avauspäivänä. Portugalin Amelia Gabin johtaa tyttöjen kisaa.

 

Finnish International Championship.

Portugalin Amelia Gabin otti ykköspaikan alle 16-vuotiaiden tyttöjen avoimessa SM-golfissa. Poikien 16v. sarjaa Mussalon kentällä avauspäivän jälkeen johtaa Pickala Golf Clubin Robin Suomi kovalla, kolme alle par’in tuloksella 69.
Amelia Gabin pelasi keskiviikkona Mussalossa 76 lyönnin kierroksen, jolla hän johtaa lyönnillä Nordcenterin Iiris Ahtia ja Ålands Golfklubin Alma Bergrothia.
– Ihan mukava kierros ja hyvä kenttä. Kapeahkoja väyliä, joten driveriä oli käytettävä aika säästeliäästi, vain pari kertaa, jutteli peliinsä tyytyväinen ADC Quinta de Lago- seuraa edustava Amelia Gabin.
Kotikentällä 16-sarjassa pelaava Enni Lähde avasi kisat 91. lyönnin kierroksella ja on avauspäivän jälkeen kisassa 14:s.
16-vuotiaiden poikien sarjassa Pickalan Robin Suomi oli kovassa vedossa SM-kisan ensimmäisenä päivänä. Kolme birkkua jo ensimmäisellä yhdeksällä reiällä. Ja kun takalenkki kulki 37 lyönnillä, oli kova tulos 69 valmis Mussalon kentällä.
Oulun Golfkerhon ja viime vuoden mestari Topi Käyhkö jäi Suomesta kolme – ja Pickalan Migel Mutikainen neljä lyöntiä.
14-vuotiaiden tyttöjen kärjessä avauskierroksen jälkeen on Aurinko Golfin Emmiina Koivisto (84) ja 14-vuotiaiden poiken sarjaa johtaa Tammer Golfin Valtteri Lindroos (74).
 #kymengolf ⛳️rv #kotkagolfcenter