Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Lähipelikisa aloittaa Kymen Golfin 60v juhlaviikon!

Seniorit järjestävät schippi-putti kisan Mussalossa, lähipelialueella, 1.7.2024 klo 11-17. (Kilpailukutsussa yllä on virheellinen päätösaika. Kaksi vapaaehtoista ”valvojaa” mahdollisti kilpailuajan pidentämisen)

Kisa on on tarkoitettu kaikille Kymen Golfin jäsenille. Kisassa chipataan ja putataan hickorymailoilla, jotka jokainen saa käyttöönsä kisan ”valvojilta”. Radalla on viisi (5)  lyöntirataa ja vähiten lyöntejä tehnyt voittaa!

Kisaan osallistuminen ei vaadi ilmoittautumista, tule paikalle ja pelaa! Kisa  ei myöskään maksa mitään ja kolme parasta palkitaan! Mikäli useampi pelaa saman tuloksen arvotaan palkinnot! Kisa on tasoitukseton lyöntipeli ja radan saa pelata kerran!

Tule siis kisamaan Kymen Golfin chippi-putti mestaruudesta hickorymailoilla maanantaina 1.7.2024 klo 11-17!