Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Seniorien toisen kk-kisan tulokset

85 senioria osallistui torstaina 13.6.24 kauden toiseen kk-kisaan. Aikaisemmin luvattu sade pysyi  onneksi poissa, sää oli aurinkoinen mutta tuuli aika kylmää.

Tulokset:

Paras scratch, miehet, tuloksella: 80, Karri Valkonen. Paras scratch, naiset, Arja Nissinen tuloksella 84.  Onnittelut voittajille!
Scratch tuloksen pelasi 73 pelaaja.

Kuukausikisassa noudatetaan yhden palkinnon periaatetta, eli scratch sarjan voittanut ei enää voi saada palkintoa muussa sarjassa. Lisäksi tasatuloksissa palkitaan pienemmällä tasoituksella pelaava.

Lyöntipeli Hcp sarjan voitti Ari Kalatsev, tuloksella 67. Toisen sijan jakoivat Karri Valkonen ja Jussi Nakari tulosella 72. Koska sarjassa oli 18 pelaajaa, jaetaan palkinnot voittajalle ja toiseksi  tulleelle  eli Arille ja Jussille. Onnittelut!

Sarjan Pistebogey Hcp, jossa oli 15 osallistujaa, voitti Timo Koivu, tuloksella 40 BP. Risto Vuoksiala ja Antero Alenius pelasivat toiseksi parhaat tulokset, 37 BP. Palkinnot jaetaan Timolle ja Ristolle. Onnittelut!

Sarjassa Pistebogey naiset, pelasi 15 naista. Voiton vei Riitta Lindholm, 43 BP. Toiseksi parhaan tuloksen tekivät Mia Friman, Seija Peri ja Terhi Kvikant, 35 BP. Onnittelut voittajille ja palkinnon saajille Riitalle ja Mialle!

Sarjassa  Pistebogey 65+ on yleensä eniten osallistujia, niin tälläkin kertaa, 36 osallistujaa, eikä tällä kertaa yhtään naista. Voiton vei Jorma Nikunen, 40 BP ja toisen sijan jakoivat  Pekka Mutikainen ja Kari Vahvelainen 38 BP. Onnittelut Jormalle, Pekalle ja Karille!

Seuraava seniorien kuukausikisa on tiistaina 9.7.2024.