Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

60-vuotialla Kymen Golfilla elää talkoohenki, vai kuinka?

Oletko miettinyt miksi joku kenttä jää mieleen hyvänä kenttänä? Tietenkin kentän kunto vaikuttaa siihen ja jos oma pelisi oli hyvää, niin kenttäkin tuntuu hyvältä. Mutta myös kentän tunnelma vaikuttaa. Jos tunnet itsesi tervetulleeksi, saat hyvää palvelua, ihmiset tervehtivät, juttelevat ovat avuliaita… niin todennäköisesti annat kentälle hyvät pisteet. Nyt voit vaikutta yli 100 nuoren kokemukseen Kymen Golfin kentästä!

Koska Kymen Golf täyttää 60 vuotta tänä vuonna olemme saaneet muutaman tärkeän kansallisen kisan järjestettäväksi. Yksi niistä on junioreiden 14v ja 16v SM- kisat, 26-28.6.2024. Tule mukaan 60 vuotis-juhlatalkoisiin antamaan nuorille hyvä kisakokemus ja samalla ylläpitämään meidän hyvää mainetta!

Talkooväkeä tarvitaan eri tehtäviin noiden kolmen päivän aikana, ensisijaisesti Fore Caddie -toimintaan ja tulospalveluun. Herätetään henkiin Kymen Golfin hyvä talkoohenki ja annetaan tytöille ja pojille hyvä kisa!

Fore Caddien tehtävä on joillakin väylillä seurata mihin kilpailija lyö pallonsa ja ilmoittaa siitä erillisillä lipuilla minne pallo meni esim. ”outiin”. Tarvittaessa voi auttaa etsinnässä. Toiminta nopeuttaa peliä ja on pelaajille avuksi.

Fore Caddieksi voi ilmoittautua NexGolfin (kilpailukalenteri) kautta. Yksi vuoro on 2-3 tuntia ja korvataan kahvilla ja pullalla. Jos teet useamman vuoron peräkkäin voit nauttia lounaan.

Naistiimi vastaa tulospalvelusta ja myös sen sujuvuus on ensisijaisen tärkeä kisan onnistumisen kannalta.  Tulospalvelukin kaipaa auttavia käsiä, sekä miehiä että naisia. Tulospalveluun voit ilmoittautua Caddie Masterin toimistolla olevaan listaan! Myös tulospalvelutalkoot korvataan kahvilla ja pullalla ja/tai lounaalla!