Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kristiina viikkokilpailun kaksi ensimmäistä viikkoa

Kristiina viikkokisaa on pelattu nyt pari viikkoa. Pahoittelut siitä että tuloksia päästään julkaisemaan vasta nyt. Kun viikkokisaa keväällä suunniteltiin, niin Nexgolfiin oli tulossa ominaisuuksia, jotka helpottaisivat kisan pyörittämistä. Koskatilanne on edelleen se että nuo ominaisuudet ovat vasta tulossa, niin jouduimme rakentamaan tulosseurannan Excelin avulla. Ja se otti hieman aikaa. Pahoittelut siit.

Mutta nyt itse tuloksiin.

Viikko 21:

finaaliin pelasivat

  • Ari Kalatsev hcp lp sarjasta tuoksella 68
  • Bengt Hjelt hcp pb sarjasta tuloksella 45 pb

 

Viikko 22:

finaaliin pelasivat

  • Sarianna Karpalisto hcp lp sarjasta tuoksella 66
  • Sannaleena Sirola hcp pb sarjasta tuloksella 44 pb

Mainittakoon että Sannaleena voitti myös hcp lp sarjan, ja hän valitsi hcp pb sarjan voiton.

Eclectic sarjojen kärjessä kahden viikon jälkeen ovat miehissä Tuomo Paavola, tuios 61, ja naisten sarjassa Sannaleena Sirola, tulos 78.

Kristiina Viikkokilpailu jatkuu vielä 13 viikkoa, joten mukaan ehtii erittäin hyvin metsästämään viikkokilpailun voittoa ja sitä kautta finaalipaikkaa 22.9. pelattavaan finaallin. Samalla voi kokeilla Eclectic:ssä miten pienellä tuloksella, kaiken osuessa siis kohdalleen, itse pystyy pelaamaan Kotkan kentän läpi. Viikkokilpailuun voi osallistua myös muiden henkilökohtaisten kilpailujen yhteydessä maksamalla kilpailumaksun ja täyttämällä pahvisen tuloskortin arvontaa varten. Pelaajia mahtuu edelleen kaikkiin sarjoihin paljon mukaan…

Tulostaulukot löytyvät alta.

Viikko 21: https://kymengolf.fi/wp-content/uploads/2024/06/Kristiina-Viikkokilpailu-tulokset-viikko-21.pdf

Viikko 22: https://kymengolf.fi/wp-content/uploads/2024/06/Kristiina-Viikkokilpailu-tulokset-viikko-22.pdf