Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kesä tarjoilee aktiviteettejä golfista kiinnostuneille junioreille

Kesä tarjoilee aktiviteettejä golfista kiinnostuneille junioreille

 

Kymen Golfin junioritoiminnassa on tiedossa aktiivinen kesä. Pro Tommi Nousiaisen ohjaamat junioriryhmät ovat täydessä vauhdissa ja myös kisaavien junnujen kesän kisat ovat käynnistyneet. Juniorivalmennuksesta saat lisätietoja Tommilta (tommi.nousiainen@kymengolf.fi). Tulossa on paljon toimintaa myös golfista kiinnostuneille.

Lasten liikuntakerho

Keskiviikkona 5.6. käynnistyy lasten liikuntakerho, jossa tutustutaan golfiin sekä nautitaan liikunnasta. Lasten liikuntakerho kokoontuu aina keskiviikkoisin klo 17:00 kenttämme lähipelialueen tuntumassa. Liikuntakerho on suunnattu 5-9 vuotiaille. Koko kesän kestävän kerhon hinta on 50 €. Tervetuloa tutustumaan kerhotoimintaan!

K-Market Mussalon lähipelikisailut

Keskiviikkona 5.6. starttaa myös lapsille ja nuorille suunnatut ilmaiset K-Market Mussalon lähipelikisat. Kisat on suunnattu golfiin tutustuville sekä aloitteleville n. 6-14 v junioreille. Lähipelikisoissa kisaillaan rasteilla ja harjoitellaan golftaitoja. Kaikille osallistujille jaetaan aina K-Market Mussalon tarjoamia herkkuja. K-Market Mussalon lähipelikisoihin ei tarvitse ilmoittautua, tulet vain paikalle.

 

K-Market Mussalon lähipelikisojen aikataulu:
Ke 5.6. klo 18:00
Ke 19.6. klo 18:00
To 4.7. klo 17:00 Juhlavuoden extrakilpailu
Ke 17.7. klo 18:00
Ke 31.7. klo 18:00

Juhlavuoden golfkoulu

Golfista kiinnostuneille uusille junioreille on tarjolla tänä kesänä kaksi juhlavuoden golfkoulua. Golfkoulussa tutustutaan golfiin ja suoritetaan myös green card. Ensimmäinen juhlavuoden golfkoulu järjestetään 10.-12.6. klo 10-13 ja toinen 1.-3.7. klo 10-13. Kolmen päivän kurssin jälkeen suoritetaan green card. Golfkoulun hinta on 100 € ja se sisältää sekä green cardin että Kymen Golfin vuoden 2024 jäsenmaksun. Ilmoittautumiset caddie@kymengolf.fi.

LähiTapiola Junnu Tour

Seuran junioreiden oma LähiTapiola Junnu Tour starttaa sunnuntaina 16.6. LähiTapiola Junnu Tourissa tutustutaan golfin eri pelimuotoihin mukavassa seurassa. Junnu Tourilla kisaillaan pääosin arvotuilla joukkueilla.

LähiTapiola Junnu Tour
Su 16.6. Best Ball
To 4.7. Shamble

Su 21.7. Greensome
Su 4.8. Scramble

Tervetuloa mukaan Kymen Golfin junioritoiminnan aktiviteetteihin!