Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Ystävällinen pyyntö

Väylillämme näkyy tavattoman paljon syviä lyöntijälkiä. Ne on joko kokonaan jätetty korjaamatta, tai sitten lyöntijälkeen painettu turve on myöhemmin irronnut. Niin tai näin, me kaikki pelaajat voimme tehdä asialle jotain. Ja se jotain on ottaa kierrokselle lähtiessä 1. teen vierestä mukaan pullollinen hiekkanurmiseosta ja kippailla sitä sekä itse kierroksen aikana tekemiimme lyöntijälkiin, mutta myös muihin näkemiimme kraatereihin. Kaikkia näkemiämme kraatereita emme voi kierroksella paikata, koska pimeä yllättäisi ennen kuin tuollaiselta kierrokselta selviäisi.

Mutta kaikki voimme ottaa yhden pullollisen matkaan ja tyhjennellä sen kierroksen mittaan sopivissa väleissä näkemiimme lyöntijälkiin, tämän juurikaan hidastamatta kierrosta. Kenttä ja pelikaverit kiittävät.

ProShopin kautta on myös mahdollista tilata Clickgear & BigMax kärryihin sopivia pulloja.