Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vierumäen pelimatkalla….

Helatorstaina 12 Kymen Golfilaista suuntasi  Vierumäelle pelamaan Cooke kenttä. Suunniteltu linja-autokyyti ei niin pienellä osallistujamäärällä kannattanut mutta kimppakyydeillä päästiin turvallisesti perille.

Perillä syötiin lounas ja keskusteltiin pelataanko skiniä vai joukkue Best Ball’ia? Best Ball’n tulos muodostuisi jokaisen väylän  kahdesta parhaasta PB tuloksesta. Vilkkaan keskustelun päätteeksi päädyttiin Best Ball’iin!

Ja eikun haastamaan kenttä kohtailaisen  tuulisessa mutta aurinkoisessakin säässä! Pelikierros meni aikataulun puitteisssa ja iltapäivällä sääkin lämpeni joten jälkipelit pelattiin ulkona terassilla!

Tiukan  tulosseurannan jälkeen löydettiin voittajajoukke jossa pelasivat Maiju Hankia, Ritva Koverola, Bengt Hjelt ja Pertti Utriainen! Pisteellä hävinneessä joukkueessa pelasivat Arja ja Jussi Männistö, Terhi Kvikant ja Hannu Hakala. Kunniakkaseen kolmanteen sijaan yltivät joukkue Juha Hirvi, Sannaleena Sirola, Päivi ja Jukka Leijamaa! Onnittelut kaikille!

Lisää tällaisia tapahtumia oli osallistujien kommentit matkan päätteeksi!