Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kymen Golf ry:n junioreiden kesäkauden 2024 info golfklubilla su 28.4.klo 16:00.

Hei Kymen Golfin junioripelaajat ja huoltajat!

Järjestämme seuran junnutoiminnan kesäkauden 2024 infon sunnuntaina 28.4. klo 16:00 Kymen Golfin golfklubilla, ravintola Holarissa. Infossa kerromme tarkemmin kesän treeniryhmistä, seuran LähiTapiola JunnuTour kisoista, junioreiden avoimista K-Market Mussalo Golfikisailuista sekä myös Golfliiton kilpailutoiminnasta. Junioritoiminnan kesä Info on avoin myös kaikille golfista kiinnostuneille juniori-ikäisille (alle 22 v) sekä myös kaikille junioripelaajien vanhemmille tai golfista kiinnostuneiden junioreiden vanhemmille.

Kesän aikana junnutoiminnassa haluamme panostaa erityisesti junioreiden aktiiviseen pelaamiseen omalla kentällä sekä tavoitteenamme on myös saada uusia junioreita lajin pariin. Keväällä tarjolla tulee olemaan mm. Kotkan kuntopolku -hankkeen kanssa yhteistyössä avoin tutustumisryhmä golfiin, jota ohjaa juniorimme Oliver Vahvanen ja Lilli Korhonen.

Infotilaisuuden yhteydessä nautimme ravintola Holarin/ravintoloitsija Esa Forsmanin tekemistä pienistä purtavista, ja tästä syystä toivomme, että tilaisuuteen tulijat ilmoittautuisivat Tommille tulostaan etukäteen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi,  jotta tarjottavaa riittää sitten varmasti kaikille paikallaolijoille.

Nähdään clubilla sunnuntaina 28.4. klo 16:00.

PS. Ilmoittautuminen Pro Tommin vetämiin junioreiden kesäkauden golfharjoituksiin on alkanut. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki Kymen Golf ry:n alle 22v. juniorit, joilla on green card suoritettu. Ilmoittautumiset Tommille sähköpostilla; tommi.nousiainen@kymengolf.fi, viimeistään ke 1.5.2024 mennessä. Kesäkauden 2024 harjoitusmaksu on 100€/juniori.