Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Simulaattorikausi talvihallillamme päättynyt. Trackman analysaattorit siirretty golfkentän harjoituskatokseen.

Simulaattorikausi Korelan talvihallilla on päättynyt. Trackman analysaattorit on siirretty Mussalon golfkentän harjoituskatokseen. Harmillisesti tänään laitteiston asentamisen jälkeen toinen tietokone sanoi sopimuksensa irti, joten tällä hetkellä tilassa käytettävissä/vuokrattavissa vain toinen Trackman laite, kunnes saamme tilaan uuden tietokoneen.

Voit varata harjoitusajan harjoitustilaan itsellesi Vellon ajanvarausjärjestelmän kautta, https://vello.fi/kotkangolfoy/,eli sama ajanvaraus kuin talvihallin simulaattoreihin. Ajanvarauksen yhteydessä tulet saamaan viestin jossa saat numerokoodin oveen. Päästäksesi sisälle tilaan näppäilet oven lukitusjärjestelmään koodin sekä painat ”avaa lukko” painiketta. Jos sinulla on ongelmia oven avaamisen kanssa, niin ota yhteyttä Tj.Tommiin; 0445706877. Varattavat vuorot ovat 30min mittaisia, ja kustannus 0n 10€/30min. Maksun voi suorittaa toimistoon caddiemasterin ollessa auki, muuten maksun voi maksaa Mobilepaylla, käyttämällä koodia; 96899, tai Kotkan Golf Oy:n pankkitilille; FI1731311000502942. Maksuksi käy myös erilaiset liikuntaedut. Trackman laitetta käytetään tilassa samalla tavalla kuin talvihallillamme.

Miellyttäviä harjoitushetkiä katoksessa.