Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Pekka Salmi jatkaa Kymen Golf ry:n puheenjohtajana

Pekka Salmi valittiin keskiviikkona pidetyssä vuosikokouksessa jatkamaan Kymen Golf ry:n puheenjohtajana kaudella 2024. Seuran ladykapteeniksi valittiin edelleen Kadri Tramberg ja kapteeniksi Kaj Luukas.

Seuran hallitus jatkaa myös entisessä kokoonpanossa: Juha Hirvi, Heikki Illiminsky, Olli-Pekka Jaakola ja Jari Siira. Heidät valittiin kaksivuotiskaudeksi 2024-25.

Vuosikokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa valittiin seuran varapuheenjohtajaksi Heikki Illiminsky.

Vuosikokous hyväksyi kauden 2023 toimintakertomuksen, tuloslaskelman, taseen ja tilinpäätöksen hallituksen esittämässä muodossa. Tilinpäätös oli runsaat 70000 euroa alijäämäinen. Poikkeuksellinen tulos johtui siitä, että seura avusti Kotkan Golf Oy:tä kauden aikana tehdyissä investoinneissa, erityisesti opetus- ja harjoittelurakennuksen tekemisessä rangelle. Seuran taloudellinen asema pysyi kuitenkin vakaana ja tase hyvänä.

Jäsenmäärä aleni vain hieman aiemmasta ja oli kauden päättyessä 1145. Mussalon kentällä kauden aikana pelattujen kierrosten määrä, 34 324, oli lähes 2000 suurempi kuin edellisellä kaudella.

Vuosikokous hyväksyi hallituksen esittämän alkaneen kauden talousarvion, joka perustuu maltillisiin odotuksiin ja kulukuriin. Toimintasuunnitelmassa on mm. tavoitteena kasvattaa jäsenmäärää ja jatkaa uusien pelaajien tukemista harrastuksen alkutaipaleella. Huomiota kiinnitetään kaikkien pelaajaryhmien palvelemiseen junioreista senioreihin. Seuran 60 toimintavuotta juhlistetaan kilpailuin ja muin tapahtumin.

Seuran jäsenmaksut päätettiin pitää entisen suuruisina, eikä uusilta jäseniltä edelleenkään peritä liittymismaksuja.

Niin henkilövalinnat kuin muut päätökset tehtiin yksimielisesti. Vuosikokoukseen osallistui 21 seuran jäsentä, ja sen puheenjohtajana toimi Kari Hassinen.