Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kysely talviharjoittelusta golfyhteisössämme tulevaisuudessa.

Kymen Golf ry:n sekä Kotkan Golf Oy:n hallitukset haluaisivat jäsenistöltämme mielipiteitä golfyhteisömme talviharjoittelu olosuhteiden nykytilasta sekä ajatuksia siitä millä tavoin sekä mihin suuntaan talviharjoitteluamme pitäisi viedä eteenpäin tulevaisuudessa.

Toivomme että mahdollisimman moni osallistuisi kyselyyn, varsinkin ne jäsenet jotka tälläkin hetkellä harjoittelevat lajiamme aktiivisesti talven aikana ja käyttävät golfyhteisömme talviharjoitteluun vuokrattuja tiloja. Näin saisimme tästä kyselystä mahdollisimman laajan otannan jolloin hallitusten on helpompi lähteä tekemään mahdollisia päätöksiä siitä mihin suuntaan talviharjoitteluamme lähdetään viemään.

Ohessa linkki kyselyyn;

https://fi.surveymonkey.com/r/P5M5DSW