Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Jäsenmaksu laskut lähteneet virheellisesti liian aikaisin. Uusi eräpäivä 31.3.2024.

Kymen Golf ry:n tilikauden muuttumisesta johtuen v.2024 jäsenmaksu laskut lähetettiin virheellisesti liian aikaisin. Kymen Golf ry:n hallitus päätti joulukuun 2023 kokouksessaan esittää v.2024 jäsenmaksujen suuruudeksi aikuisten osalta 160€, ja junioreiden/nuorison osalta 80€. Kymen Golf ry:n sääntöjen mukaan vuosittaisen jäsenmaksun suuruuden päättää kuitenkin yhdistyksen vuosikokous, ja johtuen tilikauden muutoksesta tullaan yhdistyksen vuosikokous pitämään vasta maaliskuussa 2024.

Tästä johtuen lähetettyjen laskujen eräpäivä muutetaan siten, että laskujen eräpäiväksi tulee 31.3.2024. Ja jos yhdistyksen vuosikokous päättää maksujen suuruudeksi jotain muuta kuin mitä Kymen Golf ry:n hallituksen esitys on, niin tällöin kaikille Kymen Golf ry:n jäsenille tullaan lähettämään maaliskuussa yhdistyksen vuosikokouksen jälkeen uudet laskut. Mikäli jäsenmaksut pysyvät samoina kuin jo lähetetyissä laskuissa, voi jokainen maksaa jäsenmaksunsa heille lähetetyn laskun mukaisesti.

Muutama jäsenistöstämme on jo ehtinyt maksaa heille lähetetyn v.2024 jäsenmaksun, mutta heidän ei tämän osalta tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.

Kymen Golf ry:n psta; Puheenjohtaja Pekka Salmi ja toiminnanjohtaja Tommi Nousiainen