Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

v.2024 jäsenmaksu sekä kausipelimaksu laskut lähetetty sähköpostitse.

Hyvää uutta vuotta kaikille Kymen Golf ry:n jäsenille sekä Kotkan Golf Oy:n osakkeen omistajille.

Pelikauden 2024 laskut on lähetetty ke 3.1.2024. Laskut on lähetetty massalaskutuksena sähköpostitse. Laskun lähettäjä on Maventa Transactions. Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen jollet ole saanut laskuja sähköpostiisi.

Laskujen mukana on tullut maksuohje, mutta tässä vielä muistutuksena muutama asia jotka mainittu myös tuossa ohjeessa;

Kymen Golf ry:n jäsenmaksun eräpäivä on 28.2.2024. Jäsenmaksua ei voi maksaa erissä eikä myöskään liikuntaeduilla.

Kotkan Golf Oy:n kausipelimaksun eräpäivä on 24.1.2024. Kausipelimaksun voi maksaa erissä, tänä vuonna maksun voi maksaa 12 osassa, jolloin esim. 780€:n kausipelimaksun suuruudeksi tulee 65€/kk. Kausipelimaksua voi maksaa myös liikuntaeduilla. Jos liikuntaetuja käyttää mobiilisti tulee maksun vastaan ottajaksi merkitä Kotka Golf Oy/Kotka Golf Center. Liikuntaeduilla maksettu maksu hyvitetään NexGolfin lähettämästä laskusta ja mahdollinen maksettavaksi jäävä loppuosa maksusta suoritetaan laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

Muistuttaisin vielä että jos perheessä kaksi aikuista maksaa kausipelimaksun, maksaa yksi henkilö tuon täyden maksun 780€ ja toinen tuon 680€:n suuruisen maksun. Mutta jos perheessä vain toinen maksaa tuon kausipelimaksun tulee hänen maksaa tuo 780€:n suuruinen maksu, vaikka häenelle lähetetyssä laskussa voikin olla tuo alemman maksun summa. Eli huomioikaa tämä maksaessanne kausipelimaksua.

Kotkan Golf Oy:n osakkeen omistajat voivat itse maksaessaan kausipelimaksua vähentää kausipelimaksu laskusta 10€/osake, maks. 40€ suuruisen summan.

Maksuohjeet2024

Mukavaa talven jatkoa ja uuden golfkauden odotusta.

T:Tj. Tommi