Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kymen Golf ry:n kaikille avoimet Kuukausikilpailut alkavat talvihallin simulaattoreissa 1.1.2024.

Talvikauden 2024 ensimmäinen avoin kuukausikilpailu pyörähtää käyntiin talvihallin simulaattoreissa 1.1.2024. Tammikuun kilpailu kenttänä on Abu Dhabi Golf Club – National Course. Pelimuotona tasoituksellinen lyöntipeli. Käytössä pelaajien normaali tasoituksesta puolet. Tasoituksen pystyy asettamaan oikeaksi manuaalisesti ennen kuin pelaaja aloittaa pelikierroksensa. Kilpailussa käytössä automaattinen putti, asetuksella Auto – Tour Pro. Viheriöiden stimp 10,(3m). Miehet pelaavat kentän valkoisilta tiiltä, jolta mittaa tulee yht. 5734m ja naisilla käytössään punainen tii, kentän pituus 5338m. Kilpailukierroksia voi kuukauden ajan pelata rajattomasti, ja pelaajan lopulliseksi tulokseksi muodostuu hänen alin nettotuloksensa. Kilpailussa ei erillistä kilpailumaksua. Tammikuun kolme parasta nettotuloksen tehnyttä pelaajaa palkitaan Intersportin lahjakorteilla. Kilpailussa myös lähimmäksi lippua kilpailu. Kilpailua voi pelata molemmissa talvihallin simulaattoreissa. Tervetuloa kisailemaan.