Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vielä muistutuksena pelaamisen käytännöt jos kenttä suljettu pakkasen/kuuran vuoksi.

Tässä sekä omille että vieraspelaajille vielä muistutuksena pelaamisen käytännöt Mussalon golfkentällä jos kenttä on suljettu pakkasen/kuuran vuoksi.

Jos yöllä on ollut pakkasta ja kenttä on aamulla tämän vuoksi suljettu, pitää muistaa että peruuntuneet ajat eivät siirry eteenpäin, vaan pelaajien pitää tällöin varata uusi lähtöaika. Muistakaa että kentän ollessa suljettu on myös putti sekä lähipelialue suljettu.

Kun kenttä sitten avataan kenttämestarin annettua pelaamiselle luvan, niin kentälle mennään siinä järjestyksessä mitä NexGolfissa varatut lähtöajat kertovat. Jos kenttä aukeaa esim. klo 10:00, niin ensimmäisenä kentälle menevät ne joiden lähtöaika on klo 10:00, ja tästä jatketaan kentälle menemistä normaalisti. Jos lähtö on esim. 1 tilltä niin muut pelaajat eivät lähde kentälle pelaamaan klo 10:00, esim. 3. tai 4. väylältä. Eli jos oma lähtöaika on harmillisesti mennyt ohi, niin pelaajan pitää varata uusi lähtöaika.

Caddiemasterin toimiston ollessa suljettuna, voi uuden lähtöajan kentälle tällöin varata Tj.Tommin kautta, 044-5706877.