Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Vuoden Yhteistyökumppani on Mehiläinen Kotka.

Perjantaina 22.9. pelattiin Mussalon golfkentällä perinteinen Kotkan Golf Oy:n yhteistyökumppaneiden Partnership Golf kutsukilpailu. Tämän tapahtuman yhteydessä paljastetaan myös Kotkan Golf Oy:n hallituksen nimeämä vuoden yhteistyökumppani. Tämä nimitys kulkee aina vuoden perässä, eli nyt valittiin v.2022 yhteistyökumppani. Vuoden 2022 yhteistyökumppani on Mehiläinen Kotka. Mehiläinen on Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Virossa toimiva terveys- ja sosiaalipalveluja julkiselle sektorille ja yksityisille asiakkaille tarjoava konserni. Mehiläinen Kotka on ollut Kotkan Golf Oy:n yhteistyökumppani vuodesta 2019 lähtien. Vuoden yhteistyökumppani saa haltuunsa n. vuoden ajaksi Partnership taulun.

Ohessa kuva Partnership taulun luovutustilaisuudesta Mehiläisen Kotkan toimipisteessä. Taulu luovutettiin Mehiläisen Kotkan toimipisteen yksikönjohtaja Anu Jokiselle ke 4.10.

Onnittelut vielä kerran Mehiläiselle.