Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Rangen opetus/harjoituskatos käytössä.

Rangelle rakennettu opetus/harjoituskatos on nyt käyttökunnossa. Tilassa on Kotkan Golf Oy:n omistuksessa olevat kaksi Trackman laitetta. Tilassa oleva toinen lyöntipaikka on varattu pääasiassa Pro Tommin käyttöön mutta toista paikkaa voi käyttää Kymen Golf ry:n jäsenet. Varaukset tehdään kuten talvihallilla oleviin simulaattoreihin, eli menemällä Vellon ajanvaraukseen; https://vello.fi/kotkangolfoy/. Varauksen voi tehdä kerrallaan 30min ajaksi, ja kustannus on 10€. Tämä summa maksetaan joko Mobilepaylla; koodi96899, viestiksi harjoitustila tai Kotkan Golf Oy:n pankkitilille; FI1731311000502942. Maksun voi myös suorittaa caddiemasterin toimistoon sen ollessa auki. Sisälle tilaan pääsee nyt alkuun noutamalla avaimen caddiemasterin toimistosta sen ollessa auki, sekä caddiemasterin toimiston aukioloaikojen ulkopuolella noutamalla avaimen ravintolasta. Nyt alkuun varauksia voi tehdä klo 9:00 – 19:00 välille. Ensi kesänä tilaan asennetaan sähkölukot. Apua tilan sekä laitteiden käyttöön saat Tommilta.

Syksyn kinkkukilpailut ovat tulossa, joten muistakaa myös hyödyntää kausipelimaksuun sisältyvä 30min yksityisopetus Pro Tommilta. Nyt voitte halutessanne myös hyödyntää Trackmanista tulevaa dataa kausipeli opetuksen yhteydessä.