Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Seniorien kolmiottelu päättyi Kotkalaisten voittoon!

Kymen Golf, Iitin Golf Seura ja Koski Golf pelasivat seniorien kolmiottelun Mussalon kentällä tiistaina. 22.8.2023. Kolmiottelua ei ole pelattu pariin vuoteen, koska pelaajia ei ole saatu riittävästi. Johtuiko tämän pnademiasta vai mistä? Ottelu pelataan nykyään yksipäiväsenä ja nyt oli Kymen Golfin vuoro olla isäntä. Pelaajia oli yhteensä 20.

Säässä ei ollut valittamista puhumattakaan kentän kunnosta tai ilmapiiristä. Kotijoukkue otti voiton 148 pisteellä. Iitin tulos, 128 pistettä,  riitti toiseen sijaan ja Koski  Golf kolmas, 112 pistettä.

Kisassa palkittiin seurojen parhaat miehet: Tom Sandström (KG)  hienolla tloksella 40 BP, Iitti Golfin paras mies oli Pertti Kostamoinen hävisi Tompalle vain yhden bogeypisteen, 39 BP. Koski Golfin paras mies oli Pentti Karhu 32 BP. Onnittelut voittajille.

 

Tommpa pitää voittajan puheen, Arja Männistö seuraa!

Koska kisassa on tapana palkita myös joka seuran paras nainen, tehtiin tällä kertaa myös niin. Voittajat Arja Männistö KG, 28 BP,  Soile Nikkonen-Norppa KosG 25 BP ja Katriina  Karvonen IGS 22 BP.

Lähimmäs lippua väylällä 17 löi Esko Boman, KG, 5.96 m tuloksella. Onnittelut  Eskolle!

Kymen Golf sai siis haltuunsa kiertopalkinnon vuodeksi ja ensi vuonna pelataan Koski Golfin kentällä!

”Viimeinen taisto”.                                             Lähimmäs lippua kisaa väylällä 17!