Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Niko Tainio ja Eevi Lähde KG:n lyöntipelimestareiksi

Niko Tainio ja Eevi Lähde veivät yleisten sarjojen lyöntipelin seuramestaruudet sunnuntaina Mussalon kentällä päättyneissä mestaruuskisoissa

.

Tainion voittomarginaaliksi tuli kolme lyöntiä. Tainion kierrostulokset olivat 80, 71 ja päätöspäivänä 75. Seuranmestaruushopea meni  viime vuoden mestari Jari Siiralle. Pronssille nousi hyvän viimeisen kierroksen (74) ansiosta Tuomo Paavola.

Naisten sarja oli vielä junioreiden kirjoissa olevan Eevi Lähteen ylivoimaa. Lähteen voittotulos 172 (88,84) oli 17 lyöntiä parempi kuin kakkoseksi pelanneen Sannaleena Sirolan.  Pronssia vei myös juniori Enni Lähde.

Sunnuntaina muiden sarjojen mestareiksi pelasivat M65 Arto Murto, M70 Ilkka Hahtomaa, M75 Olavi Lindevall, M80 Erkki Leppänen ja N75-sarjassa Anne-Marie Illiminsky.

📸✍️ rv