Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Senioreilla vielä mainetta puolustettavana!

Kymen golfin senioreilla on vielä mainetta puolustettavana, sekä kolmiottelussa että Kymijoki Scramblessa! Olethan varannut päivät kalenteriisi?

Kolmiottelu jo 22.8. Mussalossa!

Kolmiottelu  pelataan tänä vuonna yhtenä päivänä, koska viime vuonna osallistujia ei saatu tarpeeksi kolmeen erilliseen ottelupäivään. Nyt kisataan siis tiistaina 22.8.23 Mussalossa alkaen klo 09.00 väliaikalähdöin. Kisassa on Kymen Golfin lisäksi mukana Iitti Golf ja Koski Golf. Jokaisesta seurasta otetaan mukaan  20 pelaajaa. Ilmoittaudu NexGolfissa tai Caddie Masterille viimeistään sunnuntaina 20.8. Klo 14.00. Tule puolustamaan Kymen Golfin mainetta! Vielä mahtuu runsaasti osallistujia!

Kutsu, seniorien kolmiottelu 22.8.23

Kymijoki Scramble 21.9.2023.

Kymijoki scramble on kahden hengen scramble joka pelataan Kaakon Golfin kentällä, 18R, torstaina 21.9. Mukana Kymen Golfin ja isäntäseuran, Kaakon Golfin, lisäksi Iiitti Golf ja Koski Golf. Varaa päivä kalenteriisi! Ilmoittautuminen  syyskuun alkupuolella.

Messilä Golfissa pelattiin seuraottelu 15.8.2023

Jan Store (MeG) oikealla vastaanottaa kiertopalkinnon 15.8.23. Juha Hirvi (KG) vasemmalla onnittelee

Messilä Golf kutsui Kymen Golfin seniorit seuraotteluun tiistaina 15.8. Ajatus ja toive oli että Messilän ja Kymen Golfin seniorit jatkossa pelaisivat ottelut vuosittain. Mukaan otettiin 12 pelaaja, 8 miestä ja 4 naista. Senioritiimi ”värväsi” pelaajia, itsensä lisäksi ja kisa pelattiin Messilässä  hyvässä säässä. Kuten Tawast Golfissa, Kymen Golf hävisi, mutta ensi vuonna voitetaan! Tiistain parhaat Kymen Golfin pelaajat olivat Heikki Lassila miehissä  ja Arja Männistö naisissa. Onnittelut heille!  Ottelutulos oli 341 Messilälle ja  324 Kotkalle. Tuloksiin laskettin 10 parasta, joten Messilän senioreiden pistebogey keskiarvo oli  34 ja meidän 32. Hiukan jäi parannettavaa!

KK-Kisa viimeinen osakulpailu 5.9.23.

Muistathan myös että Seniorien avoin  kk-kisan viimeinen osakilpailu on tiistaina 5.9.2023. Muista ilmoittautua, viimeistään 3.9. Ja ilmoita myös vaihtoehtoinen tii ennen kisaa. Ilmoittautuminen avataan Mestisten jälkeen!