Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Seniorien seuraotteluita ja muuta mukavaa

Seniorit pelaavat loppukaudella vielä seuraotteluita, Mussalossa ja muualla. Lisäksi kk-kisassa on viimeinen mahdollisuus  parantaa sijoitustaan,  puhumattakaan mestiksistä!

Elokuun seniorien kk-kisan tuloksia

Elokuussa pelattiin seniorien kuukausikisan neljäs osakilpailu. Osallistujia oli kisassa 81, enemmistö edelleen miehiä. Seniorinaisia kaivataan tähänkin kisaan!  Hyviä tuloksia saatiin tälläkin kertaa.

Kisassa palkittiin seuraavat:
Miehistä parhaan scratch tuloksen löi: Marko Luoma 76. naisten parhaan  scratchtuloksen  teki Arja Nissinen 79
Sarjoissa palkittiin seuraavat:
Lp Hcp 1. Okko Kokkola 71; 2. Veli-Matti Koskimies 73; 3. Esa Torniainen 74
Pb65+ : 1. Jari Wilskman 42; Kari Vahvelainen 40; 3. Arto Järvinen 39
PB Miehet: 1. Ismo Nokso 40; 2. Risto Vuoksiala 37
PB Naiset: 1. Sirpa Heletoja 41; 2. Riitta Lindholm 37.

Viimeinen seniorien kuukausikisa on tiistaina  5.9.2023,  normaaliin tapaan aamu- ja iltapäivälähdöt. Vielä on mahdollisuus parantaa sijoitustaan. Kisaan voi osallistua, vaikka ei olisikaan osallistunut aikaisempiin kisoihin. Kisan hinta on € 15,-. Ilmoittaudu viimeistään su 3.9. klo 14.00. Muista ilmoittaa poikkeava tii! (Ilmoittautuminen avataan 2 viikkoa ennen kisaa).

Tulevia seuraotteluita

Kolmiottelu KG-KosG-IGS

Seniorien KG-KosG-IGS kolmiottelu pelataan yksipäiväisenä, 22.8.2023, Mussalossa. Otteluun mahtuu joka seurasta 20 senioria. Kisa alkaa klo 09.00 väliaikalähdöin. Perustiit ovat M56 ja N47. Vapaavalintaiset tiit miehillä 52 ja 47 ja naisilla 42. Ilmoita vapaavalintainen tee ilmoittautumisen yhteydessä Caddie Masterille. Ilmoittaudu viimeistään sunnuntaina 29.8. Klo 14.00. Tule puolustamaan Kymen Golfin seniorien mainetta!

 

Kymijoki scramble

Kymijokiscramble pelataan Kaakon Golfin kentällä torstaina 21.9.2023. Kisassa mukana Kymen Golf, Koski Golf, Iitti Golf ja tietenkin järjestäjä Kaakon Golf. Kisa on PB Hcp, pariscramble väliaikalähdöin. Pelikierroksen hinta Kymen Golfin osallistujille € 35, joka sisältää keittolounaan. Varaa jo kalenteriisi! Ilmoittautuminen avataan syyskuun alkupuolella.

Mestikset

Miehet ja naiset 50, 60, pelaavat Kymen Golfin lyöntipelimestaruuksista jo 11-12.8. Ilmoittautuneita on 53. Tsemppiä ja hyvää peliä heille!

Muut sarjat pelataan 18-20.8. Muista ilmoittautua!

Kaikille senioreille, ja muillekin, toivotetaan hyviä golfpelejä loppukaudella!