Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kentän palveluiden kehittäminen jatkuu. Rangelle rakennetaan opetus/harjoitus tila.

Hyvät Kotkan Golf Oy:n osakkeenomistajat sekä Kymen Golf ry:n jäsenet.

Pyrimme kehittämään toimintaamme koko ajan, jotta pystymme tarjoamaan Teille pelaajille entistä paremmat peli – ja harjoitusolosuhteet golfyhteisössämme. Tänä vuonna olemme jo investoineet kentän puolella 5.väylän uuden viheriön rakentamiseen, sekä hankkineet rangelle uuden palloautomaatin.

Tänä pelikautena tulemme tekemään vielä yhden isomman investoinnin, ja tämä investointi tulee parantamaan harjoitusolosuhteitamme merkittävästi. Rangen vasempaan laitaan rakennetaan opetus/harjoitus tila, johon tulemme sijoittamaan kesäkausiksi myös meidän Trackman laitteemme. Nämä tulevat olemaan jäsenistömme varattavissa samaan malliin kuten Trackman simulaattorit talvihallillamme. Tilaan tulee kaksi lyöntipaikkaa, jossa Pro Tommi tulee jatkossa pitämään yksityisoppituntinsa, ja samalla oppitunnin yhteydessä on myös mahdollista hyödyntää nykyteknologiaa, kameroiden ja Trackmanin myötä. Molemmat katoksessa olevat lyöntipaikat ovat muiden käytettävissä/varattavissa jos Tommilla ei ole opetusta.

Työt katoksen rakentamisen suhteen alkavat ensi viikolla, käytössä ja pelaajien varattavissa tila tulee olemaan elokuussa. Investoinnin kokonaiskustannus tulee olemaan n. 40 000€ + alv. Trackman laitteiden käyttöönotosta, varauksien teosta sekä hinnoittelusta tullaan jäsenistöä informoimaan tulevissa jäsentiedotteissa sekä kotisivullamme.

Ohessa julkisivu kuva uudesta tulevasta opetus/harjoitus tilasta.

005-001 JulkisivupiirustusRangenopetustila2023