Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tuomo Paavola otti SM-kultaa M40-sarjassa

Tuomo Paavola lisäsi Lohjalta palkintokokoelmaansa ottamalla nyt myös Midien lyöntipelimestaruuden. Aiemmilta vuosilta hänellä on SM-voitot sekä reikäpelistä että joukkuekisasta . Ja onhan siellä palkintokaapissa voittopokaali myös Midien ranking-kisasta.

Lohjan SM-kisa oli tiukka viimeiseen puttiin asti. Päätöskierrokselle johdossa lähtenyt Jukka-Pekka Savolampi löi sunnuntaina 75. lyönnin kierroksen, ja kun Paavola upotti viimeisen puolenmetrin puttinsa, merkittiin hänen tuloskorttiinsa 73 lyöntiä. Näin kotkalaisen voittomarginaaliksi jäi vain yksi lyönti.

1) Tuomo Paavola -2 (71,70,73)

2) Jukka-Pekka Savoalampi -1 (70,70,75)

3) Lassi Kivilompolo +1 (73, 73, 73)

Paavolan kisakausi jatkuu ensi viikolla Kuusankoskella pelattavissa yleisen sarjan SM-kisoissa.

Risto Vuoksiala