Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Summan mutikka pelattu!

Eilen naisten peli-illassa tarjoiltiin infopaketti intensiivikurssilaisille, kun he pääsivät kiertämään kenttää naisten mukana. Kysymyksiä tuli paljon, ja moni kurssilainen piti kierrosta hyödyllisenä. Naisten peli-iltoihin saa tulla mukaan tutustumaan etenkin juuri green cardin suorittaneena. Opastamme mielellämme kentällä toimimiseen! ☺️

Eilisen pelin tulokset olivat tasaisia ja sateeltakin säästyttiin! Pelimuotona oli summan mutikka, jossa 6 caddien arpomaa väylää valikoitui lopulliseen tuloskorttiin.

🥇PB 1. Anniina Fagerström

🥇SCR 1. Anne Jaakola

🥇Arvontavoitto Terhi Kvikant

Palkintoina voittajille oli ihanat AIRAM Roosanauha-juomapullot ja arvonnassa kesäinen Dermosilin käsisaippua. Mukaan tietty Naiset Golfaa -tiipaketit! ⛳️

Muistattehan, että ilmoittautuminen Kaakon Golfin ja Kymen Golfin naisten ystävyysotteluun 13.6. on avattu! Lisäksi sunnuntaina 18.6. pelataan naisten juhannuskisa, jonka yhteydessä järjestetään kirpputori klubilla. Kirpparille voivat kaikki tuoda golftavaraa ja -vaatetta! Kirpparista tulee lisää tietoa ja käytännön ohjeistus myöhemmin tällä viikolla.

Intensiivikurssilaisilla on perjantaina edessä viimeinen kurssipäivä! Nähdään kentällä. 🤩

 

Intensiivikurssilaiset jaettiin naisten peliryhmiin!

 

Peli-illan voittajat!

 

Janette Kyötikki