Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisten ensimmäinen peli-ilta pelattu!

Naisten ensimmäisen peli-illan palkitut.

Kymen Golfin naisten ensimmäinen peli-ilta tällä kaudella on takana! 19 pelaajaa avasi peli-illat kauniissa kesäkelissä 9 reiän pistebogey-kisalla. Tänä vuonna palkitaan paras pistebogey- ja scratch- sarjoissa sekä arvonnassa.

Ensimmäinen naisten kisa oli tiukka. Tasatuloksilta ei vältytty, kun naiset pelasivat hyviä kierroksia.

Voittajat:

scr Sirpa Kauppi (49 lyöntiä)

pb Janette Kyötikki (20 pistettä)

arvonta Anne Jaakola

Ladykapteeni Kadri Tramberg infosi kisan alussa kauden naisten illoista. Tänä vuonna pelejä ei järjestetä turnausmuodossa, mutta kisoihin lisättiin scratch-sarja, jota pääsee pelaamaan 47-tiiltä sekä kauempaa. Myös skumppa poistettiin kisan hinnasta. Naistiimi ottaa mielellään palautetta muutoksista! 

Lisäksi infottiin Kristina-viikkokilpailusta, josta löytyy lisätietoa seuran nettisivuilta sekä Naiset vs. miehet -kisan (26.5.) peruuntumisesta.

Kiitos kaikille naisille kivasta illasta! Seuraavalla kerralla 6.6. mukaan liittyvät myös Naiset Golfaa -intensiivikurssille osallistuvat naiset, jotka tutustuvat kurssin aikana lajiin sekä seuraamme. Toivomme paikalle paljon pelaajia ja lämmintä vastaanottoa kurssilaisillemme!

Teksti: Janette Kyötikki