Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Yksi aikakausi Kymen Golf ry:n historiassa päättyy. Golftoiminta Koivulan golfkentällä päättyy.

Moni tälläkin hetkellä aktiivisesti golfia harrastava Kymen Golf ry:n jäsen on aloittanut golfin harrastamisen Koivulan golfkentällä. Koivulan kentällä on pelattu golfia v. 1975 alkaen, jolloin kenttä rakennettiin sinne Erkki Noronkosken johdolla Ahlströmin vuokramaalle. Kenttä toimi Kymen Golfin varsinaisena kenttänä ennen Mussaloa vuoteen 1988 asti. N. v. 2000 alkaen on kentän hoitamisen taloudellisen vastuun kantanut Kotkan Golf Oy.

Kotkan Golf Oy:n hallitus on menneen talven aikana käynyt Koivulan kentän kohtalosta positiivista ja rakentavaa keskustelua yhdessä Kotkan kaupungin kanssa, joka tällä hetkellä omistaa Koivulan golfkentän maa-alueen, mutta ikävä kyllä neuvottelut eivät tuoneet sellaista lopputulosta jotta Koivulan golfkentän toiminnan jatkaminen olisi enää taloudellisesti golfyhteisöllemme järkevää. Viimeisten vuosien aikana on Koivulan golfkentän hoitamisen kustannukset suhteessa sieltä saatuihin tulohin ollut selvästi suurempaa, eli Koivula on viimeisten vuosien aikana tuottanut golfyhteisöllemme selvää tappiota. Suurelta osin tästä syystä, sekä myös pelaajamäärien selvä laskeminen, sekä myös olemassa oleva tieto siitä että jos toimintaa Koivulassa jatkettaisiin pitäisi kenttään tehdä isompia rahallisia investointeja, on Kotkan Golf Oy:n hallitus kokouksessaan 27.4.2023 päättänyt että Koivulan golfkentän toiminta ajetaan alas. Eli pelikausi 2022 jää historian kirjoihin Koivulan golfkentän viimeisenä pelikautena.