Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naiset golfaa -tutustumispäivä on 20.5. Naisten peli-illat alkavat 23.5.

Kymen Golf on viime vuoden tapaan mukana Golfliiton Naiset golfaa -kampanjassa, jossa tavoitteena on saada lisää naispelaajia lajin pariin.

Mussalon kentällä järjestetään Naiset golfaa -tutustumispäivä lauantaina 20.5. klo 13-16. Tutustumispäivän jälkeen on mahdollista jatkaa intensiivikurssille, jossa keskiössä ei ole pelkkä golfin tekniikan harjoittelu, vaan yhdessä tekeminen, sosiaalinen ympäristö, jokaisen oma tapa pelata sekä positiivinen, kannustava ilmapiiri.

Viime vuonna tutustumispäivä oli suosittu, ja moni jatkoi myös intensiivikurssille.

Tutustumaan ja intensiivikurssille voi tulla, vaikka olisikin jo suorittanut greencardin. Jos kaipaat uutta inspiraatiota golfin pariin palaamiseen, ja toivot saavasi peliseuraa kentälle, otamme sinut mieluusti mukaan! Naiset golfaa -tutustumispäivästä pääset lukemaan lisää ja ilmoittautumaan tästä: https://www.naisetgolfaa.fi/kymen-golf.html 

Naisten kesä 2023

Kenttä on avattu, ja kesän pelit odottelevat jo nurkan takana! Perinteisiä naisten peli-iltoja on tänä vuonna toukokuusta syyskuuhun. Peli-illan hinta on 8 €/hlö KG:n jäsenille. Jatkossa naisten kisoissa palkitaan pistebogeyn lisäksi myös paras scratch-tulos. Emme toteuta kilpailuja turnausmuotoisena tänä vuonna!

Peli-illat 2023:

Ti 23.5. Avajaiset klo 16.30, kierros alkaen klo 17, pb 9 r

Ti 6.6. Summan mutikka

Su 18.6. Naisten juhannuskisa 18 r pb: peli, kirppari sekä naisten yhteinen lounas. Lähdöt klo 14 alkaen.

Ke 19.7. Pallon heitto pb (takaysi)

Ti 1.8. Kolmen mailan kisa

Ti 15.8. Kolmen tiin kisa (47-42-36)

Ti 29.8. PuttiPossu

Ti 12.9. Par 3 -rata klo 16.30 alkaen

La 23.9. Päätöskisa 18 r, narukisa & illanvietto

Muita naisten tapahtumia ovat Kaakottarien kolmio -turnaus, SGR-Virvik-KG -kolmiottelu Virvikissä, ystävyysottelu Kaakon Golfin kanssa ja Naiset vs. miehet -kisa. Kaakottarien Kolmio on Kymen Golfin, Viipurin Golfin ja KoskiGolfin turnauskisa, johon kuuluvat Kaunis Weera (Viipurin Golf, 30.7.), Kotkan Ruusu (Kymen Golf 6.8.) sekä Sin & Min Malja (Koski Golf 3.9.).