Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kymen Golf ry:n kesäkauden 2023 Pro Tommin vetämät junioriharjoitukset alkavat toukokuussa.

Pro Tommin vetämät Kymen Golf ry:n juniorien kesäkauden 2023 harjoitukset pyörähtävät käyntiin toukokuussa. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki Kymen Golf ry:n juniorijäsenet jotka ovat iältään 10 – 21 vuotiaita ja joilla on green card suoritettuna. Kesäkaudeksi tullaan perustamaan kolme harjoitusryhmää, joista jokainen ryhmä tulee harjoittelemaan toukokuusta syyskuun loppuun asti 2 – 3 kertaa viikossa. Harjoitusten ajankohdat näkyvät käytössämme olevasta nimenhuuto järjestelmästä. Myös ilmoittautuminen jokaiseen harjoitukseen tehdään nimenhuudon kautta. Kesäkauden 2023 harjoitusmaksu on 100€ / juniori. Ilmoittautumiset kesäkauden 2023 harjoituksiin sähköpostilla; tommi.nousiainen@kymengolf.fi osoitteeseen.

Muusta Kymen Golf ry:n juniori toiminnasta tulee erillistä tietoa KG:n kausi-infon kautta, joka tänä vuonna toteutetaan sähköisesti. Junioreilla mm. oma kilpailusarjansa, joka toteutetaan yhdessä LähiTapiola, Kaakkois-Suomen kanssa. Myös nuoremmille junnuille/lapsille tullaan järjestämään toimintaa kesäkuun alusta alkaen. Kesän aikana toteutetaan myös kaksi Hattu Tapion golfkoulua.