Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Mussalon golfkenttä avataan pelaamiselle lauantaina 22.4. talkoiden jälkeen. Ajanvaraus avataan ke 19.4.

Mussalon golfkentän pelikausi päästään aloittamaan tulevan viikon lauantaina 22.4. talkoiden jälkeen,(säävaraus). Talkoiden jälkeen kentälle pääsee ensin pelaamaan talkoissa mukana olleet. Tämän jälkeen kenttä auki muille pelaajille. NexGolf ajanvaraus aukeaa ke 19.4., klo 11 jälkeen.

Caddiemasterin toimisto alkuun auki vaihtelevin aukioloajoin. Caddiemasterin toimiston puhelin on toiminnassa su 23.4. alkaen. Ke 26.4. jälkeen caddiemasterin toimisto avoinna ma – su, klo 10 – 18 välisenä aikana.

Vieraspelaajat voivat ennen ke 26.4. varata aikoja NexGolfin Teetimen kautta. Huomioikaa että pelimaksu/green fee maksetaan varauksen yhteydessä.

Mukavaa alkavaa golfkautta 2023.