Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Toiminta ohjeita range harjoitteluun. Kerätään palloja rangelta aina tasatunnein!

Golfin harrastajat ovat siirtyneet sisätiloista ulkoharjoitteluun, ja tämä näkyy myös Mussalon rangella. Ikävä kyllä rangella on vielä sen verran paljon lunta sekä vettä että emme pysty keräämään palloja koneellisesti ja tämän vuoksi range on auki siten että pallot kerätään rangelta itse. Jotta vältytään vaaratilanteilta toivomme että jatkossa pallojen keräämisen suhteen toimittaisiin seuraavasti; palloja kerätään omatoimisesti rangelta aina tasatunnein. Eli ajoita tulosi rangelle mielellään siten että saavut paikalle hieman ennen tasatuntia, jolloin kaikki rangella paikalla olijat siirtyvät samanaikaisesti keräämään palloja. Pallot saadaan näin kerättyä turvallisesti.

Toivotaan että lämmin sää jatkuu ja saisimme rangen koneellisesti avattua mahdollisimman pikaisesti. Ilmoitamme tästä sitten heti kotisivullamme.