Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Junioritoiminnalle kaivataan vetäjää

Junioripelaajien määrä on ollut mukavasti kasvussa. Jotta sama kehitys jatkuisi ensi kesänäkin ja saisimme junnuillekin erinomaisesti sopivan lajimme pariin lisää lapsia ja nuoria, tarvitsemme toiminnalle vetäjän. Nousiaisen Tommi hoitaa juniorien valmennuksen Hattu Tapsan golfkoulua myöten ja meillä on myös juniorien kilpailutoiminnan koordinointiin tekijä. Mutta junioritoiminnan kehittämiseen, liikuntaleikkikoulun, lähipelikisojen ja mahdollisten muiden aktiviteettien järjestämiseen ja vanhempien kanssa yhdessä toimimiseen meillä on hakusessa aktiivinen ja lasten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö. Eikä vain yksi henkilö, vaan tavoitteenamme on saada mukaan muutama toiminnasta innostunut henkilö, että muiden tiimiemme lisäksi meillä olisi myös aktiivinen junioritiimi. Joten jos kiinnostus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä minuun tai Tommiin. Me kerromme lisää.  Kiitos.

Tv. Puheenjohtaja Pekka