Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kymen Golf hakee vielä yhtä caddiemasteria töihin kesäkaudeksi 2023.

Kymen Golf ry hakee vielä yhtä caddiemasteria asiakaspalvelutehtäviin Mussalon golfkentälle pelikaudeksi 2023.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan määräaikaisen työpaikan Mussalon golfkentän kauniissa ympäristössä. Toimenkuvaasi kuuluvat mm. pelaajien vastaanotto, peliaikojen varaamisjärjestelyt (puhelin ja internet), kilpailujen ja tapahtumien hoito sekä tulospalvelu, kassajärjestelmä ja tilitys, viestintä ja somen päivittäminen, golftarvikkeiden myynti sekä muut mahdolliset tehtävät. Toimenkuvaan kuuluu myös tilojemme yleissiisteydestä huolehtiminen.

Työsuhde on määräaikainen erikseen sovittavalle ajanjaksolle, joka sijoittuu välille huhtikuu – lokakuu, kentän aukiolosta riippuen. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa. Työvuoroja on 3-4/viikko ja päivittäinen työaika n. 5-7 tuntia klo 8-19 välisenä aikana.

Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta, suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Työtehtävä vaatii täysi-ikäisyyttä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera sähköpostilla osoitteeseen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi. Hakuaika päättyy 15.4.2023, mutta paikka täytetään jo ennen hakuajan loppumista, mikäli sopiva henkilö tehtävään löytyy jo aiemmin. Palkkaus golfalan TES:n mukaan. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja antaa Tj.Tommi Nousiainen, 044 5706877.