Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Jäsen- ja kausipelimaksu laskut lähetetty.

Hyvät Kymen Golf ry:n jäsenet sekä Kotkan Golf Oy:n osakkeen omistajat. Pelikauden 2023 laskut on tänään lähetetty NexGolfin kautta. Laskut löytyvät kun kirjaudut omilla tunnuksillasi NexGolfin järjestelmään. Maksuohjeet löytyvät NexGolfin laskut osiosta.

Jäsenmaksut ovat samat kuin vuonna 2022. Kausipelimaksuja olemme ikävä kyllä joutuneet hieman korottamaan. Kentän hoidossa käyttämiemme materiaalien sekä tarvikkeiden hinnat ovat viimeisen kahden vuoden aikana kohonneet rajusti. Lannoitteet, siemenet, katehiekka, polttoaineet, koneiden varaosat sekä golfkentän tarvikkeet ovat nousseet hinnoiltaan jopa 20 – 40% muutaman vuoden takaisesta. Myös käyttämiemme ulkopuolisten palveluiden hinnat ovat kohonneet merkittävästi esim. jätehuolto, vartionti ja siivouspalvelut. Talouteemme tuo ison epävarmuus tekijän myös energian hinnan nousu. Määräaikainen sähkösopimuksemme päättyi 31.12.2022 ja tällä hetkellä meillä on toistaiseksi voimassa oleva pörssisähkösopimus.

Maksujen korottaminen ei ole koskaan miellyttävä toimenpide ja nykyisessä taloustilanteessa tämä voi ymmärrettävästi tuntua kohtuuttomalta. Tehdyillä korotuksilla pyrimme siihen että  pystymme pitämään kenttämme peliolosuhteet mahdollisimman hyvässä kunnossa.

Kausipelimaksun ohessa jäsenet/osakkaat voivat pelata myös tällä pelikaudella vaihtoehtoisesti ostamalla pelilippuja. Lippuja myydään 10 kpl nipuissa. 10 kpl 18r green fee lippua maksavat jäsenelle/osakkaalle yht. 380€. 10 kpl 9r green fee lippua maksaa 250€.

Ole yhteydessä Tj.Tommiin, 044-5706877 tai sähköpostilla; tommi.nousiainen@kymengolf.fi,  jos sinulla on kysymyksiä maksujen suhteen.

Parhaillaan käydään neuvotteluita lähiseudun kenttien kanssa erilaisista yhteistyökuvioista mm. vieraspelaamisen sekä vaihtopäivien suhteen. Näistä informoidaan jäseniämme/osakkaitamme talven/kevään aikana kotisivullamme sekä jäsentiedotteissa.

Mukavaa talven jatkoa ja kevään odotusta.