Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Jäsen -ja kausipelimaksut laskutetaan viikolla 3. Päivitä yhteystietosi NexGolfiin.

Ensi viikolla laskutamme pelikauden 2023 jäsenmaksut sekä kausipelimaksut. Tässä vielä varmuudeksi kirjautumisohjeet omien tietojesi päivittämiseksi;

Jäsennumero on sama kuin Asiakasnumero. Oletussalasana on kuusi merkkiä pitkä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestä sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajasta, eli syntymäpäivä. Esimerkki: Kalle Kolopallo on syntynyt 07.07.1959. Kallen oletussalasana on ’KaKo07’. Kirjainten koko on merkitsevä. Jos olet muuttanut oletussalasanan omaksi salasanaksi tulee sinun käyttää sitä kohdassa NexGolf-salasana.

Jäsen -sekä kausipelimaksu laskut 2023 lähetetään Maventan kautta sähköpostilla. Kaikki laskut löytyvät myös nexgolf profiilista.

Laskut voit tilata omaan sähköpostiisi. Täydennä tällöin jäsentietoihisi kenttään ’Laskutussähköpostiosoite’, se sähköpostiosoite, johon haluat laskusi tulevan. Mikäli haluat myös muiden perheenjäsenten laskut omaan sähköpostiosoitteeseesi, aseta myös heille oikea Laskutussähköpostiosoite. 

Vaihtoehtoisesti voit tilata laskusi myös suoraan omaan verkkopankkiisi. Voit hakea seuran ja osakeyhtiön e-laskun hakemalla laskuttajaa laskuttajan nimen tai y-tunnuksen perusteella. Tilaa e-lasku omalla jäsen- tai asiakasnumerollasi. Voit tilata e-laskuna myös muiden perheenjäsenten laskut heidän jäsennumerollaan. e-laskut tulee tilata jokaiselle laskuttajalle eli seuralle ja osakeyhtiölle erikseen.

Laskujen yhteydessä tulee myös maksuohjeet, joista selviää miten maksuja voi maksaa jos esim. kausipelimaksun maksaa osissa tai maksamiseen käyttää liikunta etuja. Muistakaa että jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla! Ja huomioikaa myös että jäsenmaksu maksetaan Kymen Golf ry:lle, ja kausipelimaksun saajana on Kotkan Golf Oy.

Kauden aikana lähetämme sähköpostitse myös jäsentiedotteita. Postia saavat automaattisesti kaikki jäsenet, jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa seuran käyttöön. Omia tietojasi voit muokata Nexgolfin jäsentietojen ylläpidossa kirjuduttuasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla palveluun.

Voit myös halutessasi lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen; tommi.nousiainen@kymengolf.fi, niin päivitämme tietosi.