Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Kilpailukausi alkaa! KG:n hallinnoimissa talvihallin simulaattoreissa alkaa tänään avoin kuukausikilpailu.

KG:n Korelan talvihallilla hallinnoimissa Trackman simulaattoreissa alkaa tänään ma 2.1. avoin kuukausikilpailu. Kenttänä Crans-Sur-Sierre Golf Club. Pelimuotona 18 r Lp Hcp. Tasoituksena käytetään oikeita tasoituksia. Puttaamisen asetuksena Auto Fixed.

Pelaaminen/kilpailuun osallistuminen tapahtuu seuraavasti;

Laitetaan tietokone sekä projektori päälle. Kun tietokone on päällä tuplaklikataan näytöllä näkyvää TPS iconia. Trackman ohjelma aukeaa tämän jälkeen. Ruutuun tulevan kuvan alalaidassa lukee kohta Sign In. Painetaan tätä ja kirjoitetaan tietoihin oman Trackman tunnuksen tiedot. Tämän jälkeen siirrytään näytön valikkoon kohtaan Tournaments.

Tämän jälkeen painetaan sitä kuvaa/kilpailua johon aikoo osallistua. Lisätään pelaajat ja aloitetaan peli. Kierroksen jälkeen tulokset siirtyvät automaattisesti kilpailun Leaderboardiin, joka päivittyy siis koko ajan.

Kilpailussa ei ole muuta kilpailumaksua kuin simulaattorin varausmaksu. Kilpailukierroksia voi pelata rajattoman määrän. Kuukausittain palkitaan 3 parasta LP Hcp tulosta.

Tammikuun kilpailun palkinnot; 1. yhden yön majoituslahjakortti 2 hengelle Holiday Club Vierumäelle. 2. Lahjakortti S-Ryhmän ravintoloihin. 3. Takaladon lihan lahjakortti.

Tammikuun kilpailua voit pelata 31.1.2023 klo 23:59 asti molemmissa simulaattoreissa.

Tsemppiä kisakauteen.