Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tiimeissä tilaa

Arvoisat golfarimme,

Ulkopelikausi lähestyy vääjämättä loppuaan ja ainakin osa meistä siirtyy varsin lyhyen tauon jälkeen tyydyttämään pelinälkää talviharjoitteluhallillemme harjoittelun ja simulaattoripelaamisen merkeissä.

Vaikka ulkopelikausi päättyykin, seuramme toiminta jatkuu aktiivisena läpi koko talven. Päätimme hallituksen kokouksessa, että jatkamme ensi kaudella nykyisillä tiimeillä lisättynä yhdellä uudella.

Kilpailutiimi   Kilpailutoiminnan järjestäminen ja sääntöasiat

Senioritiimi    Seniorien toiminnan organisointi ml. kilpailutoiminta

Naistiimi         Naisten toiminnan organisointi ml. kilpailutoiminta

Klubitiimi       Tapahtumien järjestäminen ja tiedotustoiminta

Kenttätiimi     Mussalon ja Koivulan kenttien kehittämiseen osallistuminen Kotkan Golf Oy:n tukena

Taloustoimikunta     Toiminnanjohtajan tukeminen ja tarvittaessa päätöksenteko yhdistyksen talousasioissa

Perustamme junioritoiminnan kehittämiseen junioritiimin. Toivomme, että seurastamme löytyy jäseniä, joilla on halu kehittää lasten ja nuorten golfin pelaamista ja saada yhdessä meidän muiden kanssa lisää nuoria pelaajia kentällemme. Tarvitsemme junioritiimille vetäjän ja tiimiin jäsenet.

Kaikissa tiimeissämme on tilaa uusille tekijöille ja paluumuuttajille, jos tauon jälkeen tulee halu palata toimintaamme mukaan.

Laittakaa viestiä minulle tai kertokaa kiinnostuksenne muille hallituksemme jäsenille / tiimien vetäjille. Otamme teidät mielellämme mukaan toimintaamme.

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette olleet tai olette nyt seuramme toiminnassa mukana. Teette arvokasta työtä jäsentemme ja golfin pelaamisen hyväksi.

Pekka, palveluksessanne