Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Tule Kymen Golfin kauden päättäjäisjuhlaan 12.11.

Golfkauden 2022 ollessa päättymässä Kymen Golfin klubitiimi kutsuu seuran jäseniä (avec) yhteiseen juhlaan tapaamaan toisiaan kentän ulkopuolella.

Päättäjäisjuhlaan voi ilmoitautua vielä muutaman päivän ajan. Tule mukaan tilaisuuteen, jossa voi tavata tuttuja pelikavereita ja tutustua vähemmän tuttuihin; kertailla kauden kokemuksia ja viritellä tulevaisuuden suunnitelmia; jutella golfista ja mistä vain hyväntuulisessa ilmapiirissä.

Seuran pikkujoulut keräsivät takavuosina kokoon parhaimmillaan toiselle sadalle yltäneen osallistujajoukon, mutta tuo perinne hiipui muutama kausi sitten. Nyt, kun koronarajoituksetkin ovat lieventyneet, on hyvä aika elvyttää kauden päättäjäiset.

Ajankohta on lauantai 12. marraskuuta. Tilat on varattu Kotkan Klubilta kello 19 alkaen. 

Avausswingiksi seura tarjoaa alkudrinkin (myös alkoholiton vaihtoehto on saatavilla). 39 euron hintaisen illalliskortin osanottajat kustantavat itse. Tarjolle tuleva menu on runsas:

Raikasta vihersalaattia ja granaattiomenaa

Basilikalla ja limellä marinoituja kirsikkatomaatteja ja mozzarellaa

Klubin yrttinen perunasalaatti

Savulohisalaatti

Kanacaesar

Mureaa naudan paahtopaistia ja mustaherukkahyytelöä

Tuoretta leipää ja rehtiä voita

Pitkään haudutettua porsaanposkea viinissä

Helmikananrintaa bearnaise-kastikkeessa

Paahdetut kauden juurekset

Klubin lohkoperunat

Suklaakakkua

Kahvi, tee

Illan mittaan juhlaväkeä viihdyttää musiikillaan orkesteri nimeltä Moskiitto. Klubitiimi on luvannut järjestää kevyttä ohjelmaa, kuten puttikisan, sekä arvontaa golf-aiheisin palkinnoin (kannattaa siis varata mukaan hieman käteistä rahaa).

Päättäjäiset järjestetään, jos niihin ilmoittautuu vähintään 40 henkilöä. Juhlaan voi ilmoittauttua Nexgolfissa (Kilpailut-osio) viimeistään 3.11.2022. Lisätietoja tapahtumasta voi kysellä seuran kapteeni Kaj Luukakselta (sähköposti: kluukas@me.com, puhelin: 040 5001162) joka myös ottaa ilmoittautumisia vastaan.