Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Caddiemasterin toimisto suljettu tältä pelikaudelta. Ohjeita vieraspelaajille.

Vieraspelaajat ovat edelleenkin tervetulleita pelaamaan Mussalon golfkentälle vaikka caddiemasterin toimisto onkin suljettu. Vieraspelaajat voivat varata peliajan suoraan NexGolfista Teetimen kautta. Green fee maksetaan tällöin varauksen yhteydessä. Jos vieraspelaajat käyttävät green feen maksamiseen pelilippuja,yhtiökortteja, senioripelioikeuksia tai SuperGolfia pitää peliaika varata Tj. Tommi Nousiaiselta, mieluiten sähköpostilla; tommi.nousiainen@kymengolf.fi tai puhelimitse, 044 5706877. Green feen hinta 7.10. alkaen, ma – pe 35 euroa, 20 euroa 9 reikää. La ja Su green feen hinta 50 euroa, 25 euroa 9 reikää. Green feen voi maksaa etukäteen Mobilepaylla, koodi 96899, suoraan Kotkan Golf Oy:n pankkitilille; FI1731311000502942 tai liikuntaseteleillä/korteilla/sovelluksilla, mm. Smartum, Epassi, Eazybreak. Maksun saaja on Kotkan Golf Oy/Kotka Golf Center.

Caddiemasterin toimisto on vielä avoinna syksyllä kilpailupäivinä, n. klo 9 – 15 välisenä aikana.