Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisten Birdiepallot Kummitoiminnalle

Kymen Golfin naiset lahjoittivat kauden 2022 aikana kerätyt Birdiepallot Kummitoiminnalle. Ladykapteeni, Terhi Kvikant, lahjoitti juhlallisesti pallot Kummitoiminan vetäjälle Toni Porkalle klubilla 4.10.2022

Naisten eivät,  pallojen määrää verrattaessa viime vuoteen, ole kauden aikana tehneet yhtä monta Birdieä kuin edellisellä kaudella. Birdiepallot kerätään naisten pukuhuoneessa olevaan ”maljakkoon” ja niistä  arvottiin päätöskisassa voittaja, joka tänä vuonna  oli Sarianna Karpalisto! Pallot lahjoitetaan johonkin klubin tarvitsemaan käyttöön.

Tänä vuonna pallot tullevat hyvään käyttöön, kun kummitoiminta taas ensi kauden alussa aloittaa toimintansa. Ai mikä Kummitoiminta? Kummit ovat pelaajia jotka  kiertävät  muutaman väylän Green Card kurssilaisten kanssa. Kierroksella kerrotaan golfetiketistä, säännöistä ja miten kentällä toimitaan, lyöntiharjoitusten lisäksi. Kummikierroksen jälkeen on Green Card kurssi suoritettu!

Kummitoimintaan saa osallistua kaikki Green Cardin suorittaneet pelaajat. Tänä vuonna on kummeina toimineet Jouni Ropponen, Riitta Vuoksiala, Pia Muurinen, Arja Männistö, Sami Pieviläinen, Minna Pieviläinen, Pakka Salmi, Sannaleena Sirola, Linnea Ihalainen ja Juho Horto. Kiitos heille hyvästä työstä. Lisää kummeja mahtuu toimintaan, joten jos olet kiinnostunut auttamaan uusi Kymen Golfilaisia pelaajia alkuun pelaamisessa, ota yhteyttä Toniin (toni.porkka.91@gmail.com). Häneltä saat lisätietoa toiminnasta