Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naisten kauden päätöksessä kisattiin ja jaettiin palkintoja

Naisten kaudella 2022 kisattiin ”Golfia ja skumppaa Ladyille”-turnauksessa 10 kisaa. Turnauskisat olivat perinteisesti eri tiistai-iltoina. Naiset kokeilivat eri pelimuotoja mm. Best Ballia, 3:a tiitä, Putti Possua, 42.tiitä…….Turnaukseen osallistui kaikkiaan 52 naista, joista vajaa 20 pelasi vähintään 5 kisaa. Turnaus päättyi lauantaina Narukisaan ja kauden palkintojen jakoon.

Turnauksen voittaja oli tänäkin vuonna, toistamiseen Mia Friman, 173 pisteellä! Onnittelut Mialle!

Turnauksen toinen, myös toistamiseen, oli Monica Kihl-Kokkola, 167 pisteellä.
Kolmannelle sijalle tänä vuonana ylsi Leena Lehtovaara 150 pisteellä!

Onnittelut myös Monicalle ja Leenalle!

Kauden aikana kerättiin pukuhuoneessa olevaan ”Birdie Pulloon” palloja, joilla naiset ovat lyöneet birdieta. Pullossa oli kiitettävä määrä palloja ja pujheenjohtaja Pekka Salmi suoritti arvonnan, jonka voitti Sarianna Karpalisto!

Lopuksi arvottiin useampi palkinto läsnäolijoiden kesken!

Kausi päätettiin iloisissa tunnelmissa!
Kentällä nähdään vielä monta kertaa, niin kauan kun hieno kenttämme on avoinna!

Turnaustulokset 2022 170922 PDF

Kapteenska kiittää kaikkia, miehiä ja naisia, jotka ovat mahdollistaneet naisten turnauskisan toteuttamisen tällä kaudella, ja toivoo että ensi kaudella nähdään vielä enemmän maisia kentällä ja naisten peli-illoissa!