Niinilahdentie 2, 48310 Kotka

Naiset pelasivat 42-kenttää

Tämän kauden naisetn viimeisesä peli-illassa ”Golfia ja skumppaa ladyille” pelattiin uusi 42-kenttä! Sää oli paikoin hieman sateinen, mutta se latistanut tunnelmaa. Pimeyskään ei ehtinyt haitata.

16 naista tuli kokeilemaan miltä 42- tiiboksista lyöminen tuntui. Kuten aina peli-illassa, pelattiin puolikas (9 väylää). Naiset olivat pääosin tyytyväisiä,  muutama pitkälyöntinen sanoi kuitenkin jatkossa pelaavansa 47:lta.

Naiset kiittää Kotka Golf OY:tä, Kenttämiehiä ja talkoolaisia jotta tämä mahdollisuus kunnolliseen lyhempään kenttään on nyt käytettävissä halukkaille!

Niin ja illan tulokset…

Kisan voitti 22 bogeypisteellä  Marjo Kärras! Onnittelut voittajalle! Toinen oli Minna Pieviläinen 18 BP ja kolmanneksi tulivat 17 BP Riitta Huttunen ja Jaana Tikanoja. Onnittelut myös heille.

Onnetar suosi arvonnassa Anne Erikssonia ja Riitta Vuokisalaa! Onnea! Sivusta seuraaja totesi että Anne Eriksson on tämän vuoden arvontojen suosikki!

Naisten kausi on päättymässä. Lauantaina 17.9 pelataan päätöskisa, alkaen klo 13.00. Keittolounas tarjolla ennen kisaa. Nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaan uutta pelimuotoa kivassa seurassa! Pelataan narukisa, jossa naru korvaa slopet! Ilmoittaudu viimeistään torstaina 15.9. Klo 14.00. Kisan jälkeen jälkipelit, iltapalan, palkintojen jaon ja muun ohjelman muodossa! Voit tulla myös pelkästään iltapalaan. Muistakaa osallistujat ottaa omat sakset kisaan mukaan!

”Golfia ja skumppaa ladyille” -turnaus on viimeistä kisaa vaille pelattu. Tilanne on jännittävä. Turnauksen voittaja ei ole vielä selvillä, ehdokkaita on useampi. Tilanteen voit katsoa alla olevista linkeistä!

Ei haittaa vaikka lauantaina tulisit katsomaan ja kannustamaan naisia  kauden päätöskisassa!. Kisa päätty 9 ja 18 viheriöille n. klo 17.00!

Turnaustulokset 130922 PB

Turnaustulokset 2022 total